Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość laroszka26

piekace krostki po stosunku?

Polecane posty

Gość laroszka26

witajcie! chciałabym się poradzić poważnych osob,ktore moj wpis potraktują serio. martwi mnie jedna sprawa,ktora nie moze czekac. nie stac mnie jednak w tym mies. na prywatna wizyte u ginekologa,a temin mam dopiero za miesiąc... mam stałego partnera, z ktorym jestem aktywna seksualnie. kilka dni temu,po stosunku, zauwazylam, że przy wejsciu do dbytu oraz na posladach pojawily sie piekace krostki, ktore wygladaja jak male wrzody. to nie pierwsza sytuacja tego typu. wcześniej miałam podobnie. dodam,ze nie kochalam sie analnie,wiec nie wiem skad to podrażnienie. stosuje triderm,ktory zostal mi postatniej kuracji. pierwszy raz podrazenienie to pojawilo sie 2lata temu.wowczas nie moglam swobodnie oddać moczu, bo rany ogromnie piekly. wowczas moja byla pani ginekolog przepisala mi antybiotyk i w/w krem. wyklczyla jednak pryszczkę i sprawe zbagatelizowala,gdy miesiac pozniej pojawialm sie u niej ponownie w gabinecie. dodam,ze za pierwszym razem krostki obejmowaly pochwę i odbyt, teraz tylko odbyt. zmianilam lekarza, jednak ten jest trudno uchwytny i,co gorsza, niewiele mowi na ten temat uspokaja jednak,zen ie moze t obyc choroba weneryczna,a juz takie mysli chodzą mi po głowie.jak sprawdzić czy nie jest to żadna z wenerycznych chorób i co to moze byc?dodam,ze przed moim obecnym parterem mialam faceta,ktory mial bujna przeszlosc seksualna.stad moj strach:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować