Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dannahines

cisza po klutni

Polecane posty

Gość dannahines

jak dajecie sobje z tym rade , bo ja juz nie mam sily poprostu jestem emocjonalnie wyczerpana.

u nas cisza jest z godzinke... potem kazdy probuje prztyknac w nos drugiego :) dla rozluznienia atmosfery. ale prawda taka ze klotnia klotni nierowna!! wiec to chyba zalezy o co chodzi?

Gość betinkaaaa****
ja wlasnie trwam w takiej ciszy wkurzające to jest bo wina lezy po tamten stronie ale oczywiscie on wielce obrazony i sie nei odzywa a ja tez sie nie odezwe bo to nie ja zawiniłam

u nas nie ma czegos takiego jak cisza. zadko sie klocimy, a nawet jak zaczynamy to zaraz ktores rozluznia atmosfere i sie zaraz smiejemy. na poczatku zwiazku zdarzaly sie takie sytuacje, ale wyroslismy z tego:)

pamietaj.. madrzejszym byc!!! wyciagnij reke, powiedz ze na ciszy ci nie zalezy, ze nie masz zamiaru bawic sie w gierki. i kiedy juz bedzie po dasach pogadajcie o tym powaznie. mysle ze to nie kwestia doroslosci a kwestia tego ze sie czasami czlowiek zapiera a nie ma po co.

Gość ojapierdoleee
po kłótni najlpiej poczytać słownik ortograficzny :)

Gość betinkaaaa****
a dlaczego to ja mam wyciagac pierwsz rękę skoro to on narozrabial to jego wina jesli sie pirwsza odezwe to ebidze myslal ze jest gora i dalej beidze robil to samo bo bedize wiedziala ze i tak sie pogodze

no i wlasnie dlatego nigdy nie dojdziecie do porozumienia. kazdy chce wygrac. klotnia nie ma byc walka ale konstruktywnie dzialac na zwiazek.