Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madfrog

Ile kosztowałby remont łazienki 5m2 w mieszkaniu w bloku wg projektu ?

Polecane posty

Gość madfrog

czy zmieszczę się w 5000-6000 tyś? ile Was wyniosł remont łazienki ?

Gość f[pjbmrw[pbnhp
okolo 7 licz

Gość różowa pomarańcza
arkadiusz: twierdzac ze to kolejna agresja ze strony USA i swiat nie moze czuc sie bezpieczny, po stronie USA, staja kraje NATO. 11 kwietnia do konfiktu wlacza sie IZRAEL oraz kraje Nato min. WIELKA BRYTANIA, FRANCJA oraz NIEMCY oraz inne kraje czlonkowskie w tym POLSKA, WŁOCHY, HISZPANIA, RUMUNIA, BUŁGARIA, NORWEGIA, 12 kwietnia 2012 roku to konfiktu przylaczaja sie wojska piechoty morskiej ROSJI oraz CHIN zwarte oddzialy wydaja ostrzezenie USA I NATO ze maja zaprzestac atakow na IRAN, jednak USA twierdzi ze CHINY i ROSJA powinny sie wycofac, dochodzi do incydentow oraz ostrzalow jednostek amerykanskich oraz zostaje zatopiony Amerykanski lotniskowiec, po nerowym 12 kwietnia, dochodzi do rozmow pomiedzy USA, NATO, CHINAMI I ROSJA, Wladimir Putin i Przywodca Republiki Ludowej daja ultimatum Stana Zjednoczonym ze maja sie wycofac w ciagu tygodnia w przeciwnym razie grozi 3 Wojna Swiatowa, USA po tygodniu odrzuca propozycje i dalej bombarduje wraz z koalicjantami IRAN. 22 Kwietnia CHINY I ROSJA wypowiadaja wojne USA oraz kraja Nato, 23 kwietnia, nad Polskim niebem przelatuja 100 Rosyjskich oraz Bialoruskich mysliwcow bombardujac miedzy innymi Bialystok,Warszawe,Łodz oraz Lublin, 23 kwietnia, BIALORUS i jej wojska ladowe,bez wypowiedzenia wojny ostrzeliwuja polskie miasta(POLSKA jest zupelnie zaskoczona i nieprzygotowana, w kraju wybucha panika) LITWA, ŁOTWA, ESTONIA, nie pomagaja Polsce pozostaja neutralni.... ciag dalszy nastapi.

Gość poznanski kwiat polny
15? nie sadze

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Jennyfer ty się lepiej nie wypowiadaj :) Nie znasz się i udajesz disajnerkę z klasą na poziomie wiochy:) Do autora mnie kosztowała ok 8 tys ze wszystkim .meble,kabina z sauną ,kafelki i robocizna,wymiana hydrauliki i nowa instalacja .Mam w kolorach brązu i beżu .

Gość ech.............
Liczy się od 10 do 15 tyś dla 10m2 Tobie odpadaja najmniej ważne żeczy więc wyjdzie ci 7-9 tyś. Chyba że sobie płytki ze złota połozysz. Policz sobie jakie wc wkuwane w ścianę liczy się 1tys a zwykłe 500. Jaka kabina czy wanna bo masz za 1 tyś a masz za 10 tyś. Płytki sobie policz. Cena od 20 do x zł Położenie + materiały ok 60pln do 80 za m2 Jakieś meble czy umywalkę. No na pierdoły i oświetlenie licz 2 tyś.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
też nowa dobra umywalka,dobra bateria.

Gość ech.............
Baterie to jest dopiero hit którego nie rozumie. Za kawałek odlanego żelastwa 500pln....... Mówię jak sobie to policzy tak jak napisałem to będzie miała ile wyda. Jeden kładzie płytki do sufitu. inny z sufitem a jeszcze inny 1,3m. Jeden postawi szafkę z baterią za 200pln Inny weźmie umywalkę z ceramiki za 600 baterie za 500 i do tego z karton gipsu szafka

Gość całość 4000
Nowa wanna, kibel wiszący, płytki podłoga i ściana do 170cm wys., malowanie, równanie ścian, przeróbka rur, wszystko prócz rur robione samemu

Gość projekt to nie wszystko
ja dalam 4 tys za sama kabinowanne, meble kosztowaly kolo 3, plytki ogolne nie byly drogie ale sciana nad zlewem do marmur z wysokim polyskiem - prawie 2tys, blat tez marmur - 1tys, płytki na podloge antyposlizgowe ( nawet jak wylejesz cos typowego na czym sie poslizgniesz te plytki to redukuja) 1,5tys do tego kilka stówek za przerozne oswietlenie, mimo osobnej ubikacji w domu w tej tez jest toaleta i bidetlepszej firmy, same drzwi prawie tysiac bo to lustro od wewnetrznej strony, przesuwane i jeszcze pare drobiazgow doszlo typu jakies podajniki itp lazienka nie duzo wieksza - calosc kolo 15tys

łazienka córki która własnie jest kończona 4,6m2. Płytki 4500zl wanna 1500zl (z syfonem ,oparciem,nogi) umywalka 600zł grzejnik 500zł baterie za 2(nad umywalke i wanne) -600zł stelarz do kibelka ok 1000zl kibelek -jeszcze nie kupowaliśmy ale myślę że coś koło 700-800zł lustro dopiero bedziemy zamawiać u szklarza więc nie wiem? robocizna też nie wiem jeszcze ale pewnie z 3 tyś najmniej więc myślę że coś koło 15tys

Gość do jenniii sreni
a jakiej firmy płytki kupowałaś?

Gość pozdrawiam was moi drodzt
9m2 ma garderoba najmlodszej córki. pewnie korzystacie z gotowych porjektow domow temu takie metraże, ale apamietajcie.... pierwsze dwa domy w ktorych sie mieszka buduje sie na sprzedaz w trzecim sie mieszka.

Gość maszlendfa
ja kupowałem wszystko na domarket.pl - tanio

Gość gość
Wiesz to zależy na jakim poziomie chcesz urządzić tą łazienkę.Bo wiadomo jeśli chcesz położyć płytki po 150 złoty za metr ,nowa hydraulika ,wanna i prysznic z hydromasażem i kibelek z marmuru to wiadomo ,że się nie wyrobisz .

Gość gość
to w duzej mierze zalezy od produktow ktore kupisz i ich cen. na www.radmark.com.pl/ - znajdziesz duzo produktow, ktore sa stworzone przez wiodace na rynku budowlanym marki. Na pewno znajdziecie tam cos dla sibeie.

Gość gość
Kosztował mnie niewiele bo całe wyposażenie do łazienki kupiliśmy w sklepie www.sanitarplock.pl w Płocku. Mają naprawdę dobre ceny i jeszcze projekt łazienki wykonali

Gość gość
Nas wyszedł bardzo dużo, ale sama robocizna najwięcej. Meble i wyposażenie zamawialiśmy w świecie łazienek. Wyszło całkiem ok w porównaniu do innych sklepów.