Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka33

mam męża , a "pożądam" innego....

Polecane posty

Gość rosomaks
przywiązanie nie wyklucza czegoś głębszego...

Gość mężatka33
Rosomaks! on powiedział , ze jest otwarty na moje propozycje , jak bede chciała seks to bedzie , jak spotkania to tez, wtedy zapytałam , a co z jego zona i powiedział " no wlasnie" to był koniec rozmowy...

Gość mężatka33
a potem tylko , ze ma jakies problemy i odezwie sie jak bedzie dał rade .. to było wszystko..

Gość fifka9
mezatka ja mam tez przyjaciela z ktorym od wielu lat utrzymuje kontakt . wiem ze on sie swego czasu nieco wkrecil bardziej. wzne jest to aby po prostu wygasic uczucia i isc dalej w swoim zyciu do przodu

Gość mężatka33
może teraz jest dobry czas , zeby to jakos sie zakonczylo , jak pisałam jest okres ciszy , ja kontaktu z nim nie szukam , nic , odsunęlam się... ale dziekuje za dobre slowo;-)

Gość fifka9
to dobrze robisz, jesli nie chcesz rozbic swojego malzenstwa. ja swojego na 100% nie chce, dlatego fajnie mi sie z nim pisze. nawet mi milo, ze tak mysli, ale kontroluje to.

Gość mężatka33
nie powiem brakuje mi go , kontakt z nim dawał mi powera do zycia , ale wiem , ze pożadanie z jego strony tez było.. jakos trzeba dalej zyc swoim zyciem..

Gość fifka9
u "mojego" tez bylo pożadanie :( a kazdy kontakt z nim dawal mi powera, jemu moje e-listy. pisal mi o tym....

Gość mężatka33
no wiesz , jesli ci bliski kolega pisze , ze chcialby sie z toba przespac , no to juz nie za fajnie sie zrobilo.

Gość fifka9
kiedys nas cos łączyło.... widze ze masz podobnie. moj tez dawal mi do zrozumienia ze mnie pragnie :o

Gość mężatka33
fifka skoro wiesz co on do Ciebie czuje , a Ty nie chcesz czegos wiecej , to po co utrzymujesz z nim kontakt? nie lepej to skonczyc , niech ulozy sobie zycie z kims innym.. Rosomaks co u Ciebie ? pozdrawiam

Gość kochającamatka
zwal se gruche i nie p*****l