Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam jest w pracy

zeby mojej kobiety-masakra,co robic ?

Polecane posty

Gość adam jest w pracy

trafilem tu trochę przez przypadek ale skoro babskie forum to i punkt widzenia tez :P chodzi o to ze jakis czas spotykam sie z klbieta bardzo fajna,madra ale ma fatalne zeby.Kolor duzo do zyczenia i uszczerbiona dosc mocno1 troche mi to przeszkadza.Jak jej zwrocic delikatnie uwage ?doradzi coś

Gość ameliaaaaaaa
dlugo jestescie razem?? i jaki wiek??

Gość tak szczerze to...
daj jej durny ruchaczu pol miliona to na pewno pojdzie do naklepszego dentysty i sobie zrobi zeby.... co za matol

Gość zacznij temat, że
wybierasz się do dentysty, na borowanie, rwanie, usuwanie kamienia lub z innego powodu a potem zagadnij czy ona nie myśli też o wizycie u dentysty.

Gość cvzczfa
Zapytać z ogromną troską: Co ci się stało w jedynkę? Zadziała z pewnością. ;)

Gość kokoszka83
no cóż Adamie, kolor jeszcze może zmienić ale gorzej z uszczerbieniami :D na Twoim etapie znajomości nie wydaja zwracać kobiecie uwagę ad uzębienia proponuje ją zaakceptować lub zmienić kobietę

Gość adam jest w pracy
3 mies,ja 29 a ona 27 zarabia to dlaczego mam jej dac kase ? zreszta to nie z wypadku czy cos tylko chyba z zaniedbania

Gość a może by tak...
Hmm,może powiedz jej to wprost? Że nie tyle co przeszkadza Ci wygląd ale martwisz się o jej zdrowie bo próchnica itp. prowadzi do poważnych chorób i przytocz jej jakieś artykuły znalezione w internecie. Może choroby serca spowodowane zaniedbanymi zębami skłonią ją do wizyty u dentysty?

Gość wintega
Autor jest zapewne chodzącym ideałem, sam nie ma sobie nic do zarzucenia... NIE MA delikatnego sposobu powiedzenia kobiecie, że przeszkadza ci jej uzębienie: tak czy inaczej poczuje się jak śmieć, bo to tak jakbyś chciał jej delikatnie powiedzieć: jesteś szpetna. Zapewne nie ma po prostu kasy na poprawienie stanu zębów, nie jest to tanie. Takie hasło ją dodatkowo dobije. A nawet jeśli ząbki poprawi, to z ciebie zrezygnuje.

Gość adam jest w pracy
nieche zmieniac kobiety ale zwrocic uwage tylko tak zeby nie uciekla i zeby sie njepogniewala

Gość sfdsfdgfgfhgj
czy ty wiesz ile kosztuje zrobienie zebow polmozgu? a wybielanie bardzo niszczy zeby, co za debil, ty masz 29 lat? psychika gowniarza z gimazjum

Gość adam jest w pracy
no akurat zeby mam super :) wiem ze kosztowne ale sa panstwowki i zaniedbania trzeba naprawic

Gość adam jest w pracy
doradzi jakas kobitka ze zdrowymi zebami? przez ktora nie bedzie przemawiać uraza