Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabela M.

Wlosy, rzesy, paznokcie

Polecane posty

Gość Izabela M.

Salon Urody Ivette to chyba najlepszy salon w Opolu jesli chodzi o doczepianie rzes, bardzo szybko, sprawnie i niedrogo. Maja bardzo dobry gatunek rzes a wlascicielka jest w tym rewelacyjna, nadaje piekny ksztalt oku i z doklejaniem miesci sie w okolicach godziny. Robia tez wlosy, super doradzaja i dobieraja fryzure i kolor. Robilam tam tez paznokcie tzw Hybryda i jest to mistrzostwo swiata. Gdyby nie widoczny na paurkach odrost to nie wiem jak jeszcze dlugo moglabym je nosic, mam je juz miesiac. Dziewczyny tam zatrudnione sa bardzo mile i dobrze obeznane w swoim zawodzie. Cany konkurencyjne i czesto maja roznego rodzaju promocje. Bardzo polecam zarowno mlodym dziewczynom jak i paniom dosc wybrednym i znajacym sie na rzeczy.

Gość i znowu nic z tego........
wow. na bank nikt sie nie skapnie ze to reklama :P :O

Gość Izabela M.
No pewnie że reklama. Chyba o to chodzi żeby reklamować coś z czego się samemu jest zadowolonym. Ten portal chyba nie powstał po to żeby wyłącznie narzekać i opluwać innych ale po to żeby dzielić się dobrymi doświadczeniami.

Gość Paulina z Opola
Po wizycie w tym salonie przez tydzień płakałam za każdym razem gdy spojrzałam w lustro. Masakra! Nie polecam!

Gość Dagmara Opole
do Pauliny Domyślam się że to z powodu włosów. A kto ciebie tam tak urządził? Bo chodzę tam z całą rodziną -ja mąż syn teściowa, i jak dotychczas wszyscy jesteśmy zadowoleni. Ale zawsze zajmuje się nami taka ruda kobieta. Gdyby jej kiedyś nie było nie chciałabym wpaść w ręce kogoś kto zrobi mi taką masakre jak tobie.