Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaSięPytam

Napisać czy nie napisać

Polecane posty

Gość JaSięPytam

Witam wszystkich forumowiczów ! Podoba mi się pewien chłopak z pracy ...niestety jest z innego działu i nie mamy za bardzo ze sobą kontaktu....nie znamy się , ale jak się widzimy to na siebie spoglądamy i mówimy ''dzień dobry'' :D , chciałabym strasznie go poznać, bo mnie intryguje i zastanawiam się czy zagadać do Niego na facebooku , ale boję się ,że to kiepska forma ....napiszcie co sądzicie....:)

Gość przemysl too
najgorzej jak Ci nie odpisze to bedziesz sie czula idiotycznie lub jak na odczepnego napisze 2 wiadomosci :/

Gość sfdsfdgfgfhgj
chlopak powinien wykazac incjatywe, to zdobywca

Gość ana_koniczynka
napisz: piszę do Ciebie i jest mi jak w niebie Twoje imię w mym sercu wyryte a myśli mam nieprzyzwoite wręcz.

Gość JaSięPytam
a może wjeśc do męskiego WC jak On tam będzie stał przy pisuarze?

Gość JaSięPytam
czasem do mnie zagaduje...dziś np. zagadał czemu jestem smutna...ale ja szłam z jakimiś papierzyskami i nie miałam czasu na dyskusje:/ .....i najgorsze jest to ,ze w pracy tak będzie zawsze i nigdy nie zawiązemy ze sobą kontaktu...bo brak czasu jest po prostu....czyli co? na facebooku to jednak niestosownie będzie wyglądało jak zagadam...?:(

Gość no dziewcyno jak
Ci zalezy, to sprobuj to zorganizowac jakos w pracy na neutralnym gruncie. zagadaj go, wyczujesz na czym stoisz, pzez internet nie zobaczysz reakcji, a to jest najwazniejsze

Gość JaSięPytam
Z tym pisuarem to nie ja pisałam....:/ nie ma rady na takich dzieciaków....

Gość JaSięPytam
...w pracy właśnie sie nie da , bo on niezbyt często bywa w firmie a jak już się widzimy to z daleka na korytarzu wśród ludzi.....chciałam napisać wiadomość na fejsie,że .....jako jedyna osoba zauważył ze jestem smutna i ze proponuję przejscie na ''Ty'' i tym samym zapraszam do znajomych....może coś takiego?