Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uygtfghjkl

Co wasze dwulatki dadzą jutro swym babciom?

Polecane posty

Gość a mój synuś a raczej my
MarkuK... uśmiałam się do łez:D Tak damy dziadkom po piwku:) Nie, nie jestem patologią:D:D:P Nie idę do dziadka z flachą albo siatą tanich browarów za 1,50zł. Tylko z jednym bardzo dobrym piwkiem. (bo lubi) Wyobraziłam sobie moich tesciów jako patologię, no nie mogę :P:);) Ale Tobie marku się chwali, że jesteś abstynentem i że w ogóle nie spozywasz no bo w koncu Ty nie jestes patologią :D

Gość hahahahha patologia od jednego
piwa, ale sie usmialam:) moj tesc czy tata lubia sobie w weekend wypic jakies dobre piwko, a nie "mocnego fulla" czy najtansza polowke i jakos tez nie wydaje mi sie, zeby byli patologia:D hehehe

Gość MarekKaczmarek
Co innego wypic piwo od czasu do czasu a co innego dawac dziecku zeby dalo jako prezent. Gratuluje pomyslowosci i tego, czego uczysz dziecko.

dziecko ma 5 miesiecy. chyba napisałam, że my damy w jego imieniu. czytaj uwazniej i zastanów sie trochę nad tym co piszesz. jak bedzie miał rok i bedzie straszy bedzie coś rysował, wyklejał, wycinał śpiewał tanczył recytował i nie bój się nie damy mu w reke piwa i nie pwoeimy idz do dziadka :D:D:D weż się ogarnij człowieku!

żeś wymyslił z tą patologią:D ja również zalecam rozbieg i walnięcie głową w ścianę może coś pomoże :D

Gość MarekKaczmarek
Jak bedzie starszy dasz mu flache w reke i powiesz "idz do dziadka z prezentem" bo tylko to ci przyjdzie do glowy :D

syn ma prawie 4 lata. kupilam w ikei takie duze kolorowe ramki, maly namalowal farbami plakatowymi dla babci kwiatka a dla dziadka samochod i dla drugiej babci prostokat z usmiechnietym czlowiekiem w srodku. w kolorowych ramkach to ladnie wyglada jak farby sa w zywych kolorach, wybralam ktora ramka najlepiej pasuje do ktorego obrazka i gotowe :) dzisiaj juz dal babci i dziadkowi i obydwoje sie rozplywali w zachwytach ze wnusio nie zapomnial (mama znaczy :D ) i jak ladnie namalowal ;) w zeszlym roku mial niespelna 3 lata. twarda kartke A4 zlozylam na pol aby powstala kartka. w srodku zyczenia a na zewnatrz wycielam z kolorowego papieru prostokat troszeczka mniejszy niz polowa A4. maly namalowal na niej jakies stwory, kartke przykleilam na na przodzie tak aby byla to pierwsza strona kartki, naokolo bylo troche bialego jakby ramka i w srodku zyczenia napisane przeze mnie i jakis "dopisek" od syna w przedszkolu syna w zeszlym roku na dzien mamy zrobili doniczki z gliny chyba (chyba w kubek plastikowy to bylo wlane), pomalowali, w to byl wetkniety patyczek od lodow a na patyczek przyczepli wyciete kwiatki ktore synek obkleil sam bibula, przyczepili wstazeczke i kwiatek dla mamy gotowy :)