Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K1878

Uciążliwy ból głowy i inne objawy

Polecane posty

Gość K1878

Mam 16 lat, od kilku tygodni mam bardzo nieprzyjemne bóle głowy, najczęściej są długotrwałe i tępe, takie przeszywające całą głowę, poza tym często(przede wszystkim gdy kładę się spać) czuję jak pulsuje mi głowa, a czasami czuję, że pulsują mi inne części ciała np. kolana. Miewam też dość często kłucie serca i przyspieszone bicie (nawet bez wysiłku), z badań wynika że mam anemię, czy możliwe, że to ma jakiś związek, podejrzewam nerwicę, czy ktoś miał kiedyś podobne objawy? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i rady.

Gość bezbolu@op.pl
Witam, pewnie niektore osoby to zaciekawi, chciałabym opisac działanie urządzenia przeciwbólowego PainGone Urządzenie to stanowi przełom w terapii leczenia bólu - w domowych warunkach można zastosować metodę dostępną do niedawna jedynie w gabinetach specjalitycznych Wskazania do stosowania wszystkie rodzaje artretyzmu rwa kulszowa, bóle krzyża osteoporoza zapalenie kręgosłupa reumatyzm reumatoidalne zapalenie stawów (gościec przewlekły) migrena inne rodzaje bólu Co to jest ? To poręczne, szybko działające urządzenie o kształcie grubego długopisu. Nie podłącza się go do żadnych źródeł energii, więc można używać go zawsze i wszędzie. Działanie przyrządu polega na oddziaływaniu elektronicznymi falami bezpośrednio na bolące miejsce. Pobudzające działanie fal przynosi ulgę od razu i na dłużej, a także wspomaga procesy lecznicze w organizmie. Pobudzanie zakończeń nerwów przez skórę jest praktykowane w szpitalach od ponad 20 lat, lecz przyrząd ten zapewnia nowy wymiar tej metody. Przyrząd Pain Gone oddziałuje bezpośrednio na bolące miejsce w bezpieczny i naturalny sposób. Działanie Pain Gone działa poprzez generowanie ładunku elektrycznego o kontrolowanej częstotliwości inicjującego proces długotrwałego łagodzenia i usuwania bólu w miejscu, gdzie została przyłożona końcówka przyrządu,wysyła impuls elektryczny, który działa dokładnie w miejscu powstania bólu Wskazania do stosowania wszystkie rodzaje artretyzmu rwa kulszowa, bóle krzyża osteoporoza zapalenie kręgosłupa reumatyzm reumatoidalne zapalenie stawów (gościec przewlekły) migrena inne rodzaje bólu Zalety jest skuteczniejszy od innych środków przeciwbólowych nie ma żadnych efektów ubocznych, można stosować go dowolnie długo jest mały i lekki, więc nadaje się do noszenia w kieszeni lub torebce nie wymaga podłączenia do prądu ani użycia baterii można go używać wszędzie działa przez ubranie wystarczy 30 sekund, by osiągnąć skutek największa zaleta po prostu działa skutecznie! Bezpieczeństwo Przyrząd Pain Gone jest całkowicie bezpieczny. W badaniach klinicznych nie wykryto żadnych skutków ubocznych. Nie istnieje też niebezpieczeństwo przedawkowania. W przypadku posiadania metalowych implantów w ciele nie należy stosować przyrządu bezpośrednio w tych miejscach. Osoby z rozrusznikiem serca, epileptycy i kobiety w ciąży powinni zasięgnąć porady lekarza przed użyciem Pain Gone. Urządzenie posiada posiada oznakowanie CE jest to urządzenie medyczne zgodne z Dyrektywą 93/42/EWG 0086, zostało dopuszczone do dystrybucji w całej Europie i spełnia wymogi Unii Europejskiej dla wyrobów medycznych klasy IIa Urządzenie posiada 3-letnią GWARANCE !! ( servisowane przez firme Viria Polska ) URZADZENIE WYPRODUKOWANE ZOSTALO W WIELKIEJ BRYTANI DODATKOWE INFORMACJE ORAZ ZAMOWIENIA www.bezbolu.orangespace.pl e-mail bezbolu@op.pl tel. 795 971 995