Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @gnieszka

seks analny

Polecane posty

Gość co to to na pewno próbowali
"kolo zaproponował anala i się odkochała- idiotyzm dnia. Normą jest że rozmodlone, nawiedzone cioty z wodą święconą zamiast mózgu krytykują analne zabawy chociaż nie próbowali" Wiesz ilu jest wśród księży gejów? Było kiedyś o tym w wiadomościach jak brali seminarzystów. Na wkładanie młodym mężczyzną to są bardzo chętni. Jedna wielka orgia. A geje zawsze analnie to robią, więc wiedzą lepiej niż ty z czym to się je. ;) Od nich anal wyszedł.

Gość nie próbuje tylko praktykuje
chooy mnie obchodzi ile geyów jest wśród czarnych, znacznie większy problem to pedofile wśród kleru, zresztą gardzę tą bandą. Co do współżycia analnego to znane jest od starożytności. Wkurza mnie to że ci którzy nie mają bladego pojęcia o analu, nie uprawiają tego rodzaju sexu tak zajadle krytykują, opluwają zwolenników. Uważają że mają monopol na prawdę i rację, nie licząc się z opiniami tych dla których sex analny jest źródłem wspaniałych doznań i odlotowych orgazmów. Pozdrowionka dla fanów bzykania po grecku

Gość iwan wladimirowicz palmow
poczytajcie co napisał/a "Łatwo rozpoznać" myślę, że to oddaje istotę sprawy, ta osoba, nie wiem jakiej jest płci ma 100% racji

Gość iwan wladimirowicz palmow
zazwyczaj pierwsze razy są bolesne i nie przyjemne a z tym zdaniem się nie zgodzę, mój pierwszy raz w ten sposób wspominam bardzo dobrze, w zasadzie to był mój najlepszy raz w ten sposób

Gość nie próbuje tylko praktykuje
jasne że "łatwo rozpoznać" słusznie napisało, w moim związku zabawy analne idą w dwie strony dlatego zabawy