Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Chcę zrobić kapuśniak z białej kapusty, tylko niewiem czy może już mój mały kapustę jesc ? A zupy w somu jemy tylko my ;) wiec glupio dla samej siebie gotowac;) Ogólnie je wszystko po za kapustą i fasola i grochem . Kiedy dawałyście dziecią kapustę ?

Gość Taka jedna Ola :)
to może byś napisała ile ma Twoje dziecko żebyśmy mogły Ci napisać czy nie za wcześnie. A w ogóle polecam stronę osesek.pl tam są tabelki w którym miesiącu co można podawać.

zapomnialam napisac heh ma rok skończony ;) no byłam na tym osesku i raz ze od 6 raz ze od 24 ..... A jakos w głowie mam caly zcas slowa babci mojej nie dawaj nie dawaj bd go bolał brzuch , nigdy po niczym go nie bolał ....ale te slowa mi szumimą w głowie ale ona najchetniej by go faszerowała serkami danio...........

Gość a znacie jakies fajne stronki
w danio nie ma nic dobrego.jak przeczytalam sklad to nie jem

mam ten sam dylemat :D syn ma 14 miesięcy i tez mnie korci kapuśniaczek taki ale się boję bo kapusta nadyma

stwierdzilam ze zrobie kapusto jarzyniak na próbę;) jak nic nie bd za jakis czas kapusniak normalny tylko ze z bialej kapusty z kiszonej nie lubię ;) i koperku duzoooo ;) skoro na kolkę pomaga to i na wzdecie tez;)

Gość Taka jedna Ola :)
to moim zdaniem możesz podać. Ja mojemu zaczęłam dodawać białą kapustę jak skończył 6msc i nic mu nie było. A z kiszonej kapusty kapuśniak też jadł już z nami tyle, że zrobiłam mniej kwaśny niż zawsze. A jest miesiąc młodszy od Twojego dziecka :)