Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonaaa123

okłamuje mnie?

Polecane posty

Gość iwonaaa123

Witam Was, mam taki problem... obawiam sie ze moj chlopak znowu zaczął cpac.. Boli mnie to ze na poczatku obiecal ze nigdy juz nigdy tak nie zrobi, ze to byly błędy młodości... pozniej byla sytuacja z marihuana.. wybaczylam powiedzialam ze ma mnie wiecej nie klamac i przymknelam oko na to ze od czasu do czasu z kolegami sobie zapali, ale zawsze wiedzialam kiedy.. co do twardych narkotykow od poczatku bylam przeciw i on potrzymywal ze nie bedzie. ostatnio dowiedzialam sie jednak czegos... innego nie wiem co zrobic wiem ze on mnie bardzo kocha kiedy go zapytam to zaprzeczy.. a ja mam dosc tych klamstw.. co mam zrobic?

Gość iwonaaa123
pomoże ktoś??

Gość rth536h35
w czym ci pomoc i tak mu wybaczysz bo go kochasz a on ciebie :o

Gość iwonaaa123
nikt widocznie :(

Gość kłakznosa
maryhuanita to jeszcze nie narkotyk! heroina byłaby rzeczywiście problemem :-)

Gość iwonaaa123
niee ja poprostu nie wiem jak mam sie dowiedziec prawdy.. chyba to juz koniec ale chce byc pewna ze mam racje.. on sie nie przyzna.. a robi to ze swoim przyjacielem i trzymają to w tajemnicy..

Gość rth536h35
aha gdyby tak bardzo cie kochal nie wciagal kreski czy tam zarl tabletek :o

Gość iwonaaa123
kłakznosa wiem o tym.. dlatego nie mowie nic jak sobie zapali.. ale on byl kiedys uzalezniony od amfetaminy.. wiem ze sie obraca w takim towarzystwie ze tego jest pelno..

Gość rth536h35
a skad to wiesz? może to plotki czy coś, masz jakieś podejrzenia? wiadomo ze on zaprzeczy, ale napisz skad masz takie info

Gość iwonaaa123
wiem dlatego postanowilam ze jezeli to prawda to koniec z nami ale jak sie dowiedziec?

Gość Plastusiowypamiętnik
odseparować go od siebie na dłuższą chwilę - i niech wróci czysty inaczej pociągnie cię za sobą i nawet tego nie zauważysz

Gość rth536h35
no ale wiesz bo zauwazylas zmiane w zachowaniu czy ktos Ci powiedział raczej ciezko bedzie sie dowiedziec chyba ze jest nieostrozny

Gość iwonaaa123
no wlasnie nie moge byc pewna nie mam dowodow a jego przyjaciel mi nic nie powie. raz jak podsluchalam rozmowe to bylo cos takiego ze "zielonego ma dosc to moze dzis cos innego"

Gość kłakznosa
sama zdecyduj czy ci na nim zależy? nikt za ciebie tego nie zrobi bo nie zna tej sytuacji osobiście... to trudne ale ty musisz sama rozważyć za i przeciw. może warto o niego walczyć z nałogiem? jeśli tego chcesz to próbuj!

Gość rth536h35
ja myśle że możesz poobserwować go, ale tak żeby nic nie zauważył... może się dowiesz...

Gość iwonaaa123
on wlasnie jest bardzo i to bardzo ostrozny.. samo to ze nie robi tego w towarzystwie tylko z zaufanym przyjacielem Nie zauwazylam zmian bo on nie jest glupi i nie widzialam sie z nim tego dnia. tak to noramlnie wszystko studiuje. jezeli bral to napewno nieduzo.. ale sam fakt sie liczy

Gość iwonaaa123
juz niedlugo zacvzyna treningi na silowni takze bedzie czysty na 100 procent.. jezeli mnie po raz kolejny oklamal ... to nie chce z nim byc bo wiem ze tak bedzie ciaglee... jezeli mu wybacze potraktuje to za nic?

może warto o niego walczyć z nałogiem? j :D, :D, :D ty chyba kpisz :P To jego nałóg i ON musi z tym nałogiem walczyć. Jak mu zależy - zawalczy :classic_cool:

Gość rth536h35
no jeśli mu wybaczysz to bedzie myslal ze moze dalej... wiesz nie masz 100% pewnosci wiec nie wiem ale ja bym sie mocno zastanowila, bo jesli to prawda to po pierwsze Cie oklamuje a po drugie ćpa ( inaczej nie umiem tego nazwac, zwłaszcza ze mowilas ze byl kiedys uzalezniony )

Gość iwonaaa123
rth536h35 wiem, dzieki za wsparcie.. poprostu ja jestem gotowa z nim zerwac. Tylko jesli to nie prawda to nie chce.. ale jak sie dowiedziec?? wiem ze mu bardzo zalezy i dluzej niz 2 dni to beze mnie nie wytrzyma bardzo sie zmienil przy mnie ...

Gość iwonaaa123
A MOZE ja go nie kocham i szukam pretekstu zeby z nim zerwac..

wiem ze mu bardzo zalezy i dluzej niz 2 dni to beze mnie nie wytrzyma bardzo sie zmienil przy mnie ... :D, :D, :D to typ narkomana, wiej :D normalny człowiek wytrzyma nie dni ale o wieeeele dłużej :classic_cool:

wiem ze mu bardzo zalezy i dluzej niz 2 dni to beze mnie nie wytrzyma bardzo sie zmienil przy mnie ... :D, :D, :D to typ narkomana, wiej :D normalny człowiek wytrzyma nie dni ale o wieeeele dłużej :classic_cool:

Gość iwonaaa123
Zapytalam sie czy nie ma nic do ukrycia to powiedzial ze nie..