Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamany

dokuczali mi dzisiaj w szkole

Polecane posty

Gość jestem załamany

to było straszne dzisiaj na wf znowu chłopaki mi dokuczali, wyśmiewali na wszelkie możliwe sposoby, graliśmy w unihokeja ja stałem najpierw na obronie a potem mnie wywalili na bramkę i no cóż nie obroniłem ostatniej piłki. Zaczęli mówić że jestem zerem, gównem popychali mnie, jednak piekło zaczęło się pod prysznicami myłem się a oni mnie zaatakowali, powiedzieli mi że jestem pedałem obrzucili prezerwatywami, potem rozpowiedzieli to wszyscy się ze mnie śmiali

Gość obrzucili prezerwatywami?
tego jeszcze nie było współczuję, bullying był, jest i niestety zawsze będzie.

Gość Jak byłem mały to stale
Jak już napisałem w innym temacie, szkoła się w końcu skończy, w szkole dzisiaj jest jak w pierdlu, albo jesteś katem albo ofiarą.

Gość oburzony1111
psychiczna myszellina 0/10 dla ciebie. są prysznice prytmitywna idiotko.

Gość SOMSOM
U mnie też są 😭 W gimnazjum był jeden ale był! :classic_cool: W podstawówce były trzy.

Gość SOMSOM
Co prawda chyba nie działają a przynajmniej nikt z nich nie korzysta ale sam fakt sie liczy 🖐️

Gość niemiła miłka
nie ma pryszniców ani nie ma automatów z prezerwatywami oszołomie! zgapiłeś ten motyw z "Carrie" Kinga!

Są prysznice, nie wiem skąd Ty się urwałaś. Może nie jest to najwyższy standard, ale są. Chyba, że piszesz z wiochy zabitej dechami albo jak chodziłaś do szkoły to było...dosyć dawno temu ;)

Są prysznice... ludzie, zróbcie sobie spacer po paru szkołach to się przekonacie.

Temat może i jest prowokacją, ale to, że w szkołach dzisiejszych... jest nie najlepiej, wiadomo nie od dziś.

Gość jestem załamany
najgorzej było jednak w domu gdy mój tata się dowiedział podszedł do mnie powiedział "Jesteś mężczyzną" a potem uderzył :classic_cool: kochany

Gość oburzony1111
Masakra co to za ulomne idiotki co piszą ze nie ma prysznicy. Progu szkoly nigdy w zyciu pewnie nie przekroczyly i dlatego takie braki wiedzy...

Gość jestem załamany
to było straszne leżałem na podłodze i płakałem a oni się śmiali wyzywali i rzucali tymi cholernymi prezerwatywami

Gość jestem załamany
dzisiaj znowu mi dokuczali po prostu mam piekło, znowu się ze mnie śmiali, znowu wytykali palcami :(