Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naminokokoe

różowy śluz z pochwy

Polecane posty

Od wczoraj mam różowy śluz z pochwy. tzn dzisiaj wydawało mi się że chyba krew tam była. okresu dostałam 15 dni temu, ogólnie okres mam co 30-31 dni, zawsze regularny, co najwyżej z zawahaniem 1 dnia. Współżyję z chłopakiem dosyć często, raz do kilku razy w tygodniu, nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, zabezpieczamy się prezerwatywą. 10 dni temu zachorowałam na zapalenie pęcherza i dostałam antybiotyk cipropol 20 tabletek 500mg i flucofast 14 kapsułek 50mg. co to może być?czy choroba może mieć z tym jakis związek? nigdy nie widziałam wydzieliny koloru różowego i jestem trochę przerażona. Proszę o szybką odpowiedź

Gość sdfghjkl
byc moze masz akurat owulacje,nawet by pasowało przy ok 30 dniowych cyklach.

zignoruję te odpowiedzi, mam nadzieję że mieliście świetny ubaw gratuluję. Beatka s-k napisałam, że stosunki odbywam z jednym moim chłopakiem jesteśmy razem prawie dwa lata. a jeśli chodzi o zapach to właśnie nie ma żadnego i to jest dziwne, bo gdyby był to mogłabym podejrzewać chociaż grzybicę czy cuś a takto nie mam pojęcia. dodam jeszcze że z dniem dzisiejszym kolor znikł więcj chyba sdfghjkl miałeś rację. ale czekam na dalsze odpowiedzi.