Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona i on...

Najpiękniejsza miłość...

Polecane posty

Gość Ona i on...

W jakich filmach, bajkach, anime została- Waszym zdaniem- pokazana najpiękniejsza miłość? Mam ochotę obejrzeć coś o miłości, ale takiej pięknej, trudnej, wymagającej poświęceń, nie jakieś słodkie fiu bździu...:D Wpisujcie swoje typy, proszę:)

Gość Ona i on...
Dobra, a coś oprócz miłości własnej?:D

Gość kulaginda0000
Film "Za wcześnie umierać". Piękna miłość, mężczyzna chory na białaczkę i kobieta, która się w nim zakochuje... Płakałam jak dziecko

Gość Ja dorzucę, ja też:D
Film- "Szkoła uczuć" Bajka- "Mustangz Dzikiej Doliny" (co prawda nie o miłości, ale przepiękna bajka, płakałam przez całą jak dziecko) Anime- "Czarodziejka z Księżyca"- Usagi i Mamoru

Gość czyzbym znow nie pojela
jest ksiazka i ekraznizacja najpiekniejsza i zarazem najtrudniejsza milosc nie zdradze tytulu :)

Gość Ja dorzucę, ja też:D
To po co się wpisujesz?:o

Gość czyzbym znow nie pojela
po co po to zeby ci temat podniesc :) dobrze napisze to "Dama Kameliowa"

Gość Ona i on...
Dzięki za wpisy, "Szkołę uczuć" oglądałam już, tak samo "Mustang z Dzikiej Doliny" (też ryczałam całą bajkę:) )

Gość fretka-tchurzo
Nekromantik i Nekromantik 2 tam naprawde trudna milosc jest przedstawiona

Gość cOOle the rolnik
Mam kolumny w kolorze wiśni. Kolumny grają poprawnie, wzależności od ustawień elektroniki mogą dać dużo basu ale i soprany też można dobrze usłyszeć. Dzięki wysokiej efektywności nawet słabszy sprzęt da sobie z nimi radę, oczywiście w granicach rozsądku, u mnie grają w stereo z ampli onkyoTX-SR 576 i na brak mocy nie narzekam, mają możliwość bi-ampingu dzięki czemu dźwięk będzie jeszcze lepszy. Bass-relex z przodu umożliwia postawienie w ciaśniejszych pomieszczeniach, był to jeden z powodów dla którego zdecydowałem się na te kolumny. Jeżeli kogoś niebędzie satysfakconował dźwięk zawsze może sie pokusić o tunig zwrotnic i okablowania wew. podobno można uzyskać dużą poprawę dźwięku dzięki temu. Ogólnie spoko kolumny, niestety ich produkcja się już zakończyłą więc będą już coraz trudniej dostępne. 🖐️;):classic_cool: