Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka_czarna

czy odczulanie alergiczne jest skuteczne?

Polecane posty

Gość milka_czarna

Bo wiem, że jest drogie i długotrwałe, poza tym nieprzyjemne bo to zastrzyki. Ale czy to jest skuteczne? Chodzi o to, że okazało się, że mam uczulenie na moje ukochane zwierzątko, a nie chcę się go pozbywać :(

Gość ergfergergewg
na jednych dziala a na innych nie, nikt ci nie da gwarancji... swoja droga mowi sie, ze najczestsza przyczyna alergii jest kandydoza

Średnio, po odczulaniu na pyłki miałam bardziej katar, ale za to nie puchły mi oczy i nie łzawiły, więc jakaś tam poprawa była.

Gość milka_czarna
ergfergergewg a co to jest kandydoza?

Gość milka_czarna
ergfergergewg co to jest kandydoza ?

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
na mnie nie podziałało i nawróciło mi depresje na którą leczyłam sie przez półtora roku... Z alergii wyleczyła mnie dieta dr.Budwig którą zastosowałam 5lat po odczulaniu które nie przyniosło najmniejszych rezultatów. Pierwszy raz odczulano mnie 20lat temu przez kilka lat i równiez zero rezultatów(((( Dziś już nie jestem alergikiem i pierwszy raz w życiu nie korzystam z żadnych leków aptecznych oraz nie chadzam już do alergologów))))))))

Gość Pamiętaj że szczepionka to
produkt który ma swój okres przechowywania,musi być zakonserwowany aby się nie psuł. Do konserwowania szczepionek używa sie związków rtęci. Zeby cię odczulic trzeba cię podtruć. A uczulony jesteś dlatego że toksyny zatruwają twój organizm,twoja wątroba nie daje sobie rady z ich detoksykacją bo sama jest upośledzona przez ich wpływ. Dlatego to całe odczulanie trawa tak długo i nie na kazdego dziala. Jeden rodzi sie alergikiem ma to w genach ,drugi sam sie do takiego stanu doprowadza poprzez niezdrowe odżywianie się.

Gość milka_czarna
kurcze, niezbyt jest to optymistyczne, to co piszecie :(

Gość Jeden choruje
na alergię a drugiego trawią nowotwory

Gość Ciesz sie że masz tą
błękitną krew i masz alergię zamiast raka-Tak mi powiedziała wibitna znana alergolog! Ok kup se olej budwigowy lniany w aptece wypij chociaż jedną butelkę po kielichu z rana codziennie i zapomnisz że coś ci dolega najdalej za dwa miesiące. Proste? Jak drut!

Gość ergfergergewg
kandydoza to grzybica, wiekszosc ludzi to ma, nie u kazdego jest to bardzo nasilone, ale bardzo nieduzy odsetek to wie i leczy. oczyszczanie organizmu z toksyn i odpowiednie zywienie jest kluczem.

Gość ergfergergewg
"Jeden choruje na alergię a drugiego trawią nowotwory" ja to slyszalam o luszczycy :) w kazdym razie i jedno i drugie jest choroba autoimmunologiczna, wiec cos w tym moze byc

Gość pu chu
Siema jestem Seba mam 22 lata.ja jestem uczulony od najmlodszych lat prawie na wszystko od pokarmu,traw i kurzu odczulam sie prawie 5 lat zostalo mi jeszcze pare zaszczykow ale mi pomoglo i to bardzo.oczywiscie wymaga to duzo cierpliwosci ja musialem 5 lat byc w polsce bo o wyjezdzie za granice w tym czasie nie bylo mowy.