Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjaj_823

rada pedagogiczna przedstawianie

Polecane posty

Gość kjaj_823

hej bede miala niedlugo 1 rade ped. mam pytanie jak wyglada jej przebieg i czy nowy nsauczyciel sie przedstawia?

Gość kjaj_823
ok dzieki za odpowiedz:) juz mialam mala schize, ze bede musiala jakies przemowienie wyglaszac;) ps. a kiedy sa rady na semstr, ja jeszcze nie mam zadnej inf. kiedy bedzie u mnie

Gość OOAMA
tez mam cykora:( nie wiem jak nauczyciele mnie przyjma:(

Mamy radę klasyfikacyjną po feriach. Zdajemy sprawozdania o klasie, na takiej radzie jest co robić, jest zamieszanie i zadnej mowy nie trzeba wygłaszać :-) Nie martw się bo to tylko taka formalność. Jest dużo spraw bieżących itd Więc spoko. Na nastepnych już Cię mogą pytać o zdanie.

Gość kjaj_823
wielkie dzieki za odP:) jestes kochana!!!!

No to zapytam :) moze ktoś odpowie jednak :) Chodzi o ocenę z zachowania w gimnazjum. Na ocenę wzorową trzeba spełnić jakieś tam warunki i mieć np 200 punktów za różne rzeczy. Rzecz w tym że wychowawczyni mojej kuzynki mówi że uważa że nikt w klasie jej zdaniem nie zasługuje na wzorowe i ona nikomu nie postawi takiej oceny pomimo że kilka osób spełnia warunki :o I teraz mam pytanie czy ona moze postąpić według własnego widzimisie i nie postawić bo nie i juz?

Gość Fabiola06
A ja musiałam powiedzieć parę słów o sobie, wolę nie wspominać tego:p

Gość kjaj_823
o jejku naprawde:( to pewenie roznie bywa na roznych radach..a bylas do tego przygotowana? co powiedzialas?

Gość kjaj_823
up up

Oczywiście 😭 mojego pytania nikt nie widzi :o a potem sie dziwicie że ludzie nienawidzą nauczycieli :o