Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjj

Faceci jak reagujecie na rajtuzy ?

Polecane posty

Gość kjhjj

Niedługo mam randkę i ubiorę spódnice i grube czarne rajtuzy, czy was to nie śmieszy jak widzicie takie rajtki u dziewczyny ? Bo ja sama się dziwnie czuje z takimi gaciami na tyłku

Gość swąd z moich stup
to zainwestuj w pończochy

Gość niski smrodek
super sprawa. fajnie sie przez takie rajtuzy maca picze.

Gość awwwwwwwwwwwwww
spytaj grześka :D

Gość kjhjj
pończochy to ja ubieram na wiosne alebo wczesną jesień ale w zimie no bez jaj :o chciałabym ubrac spódnicę i wysokie oficerki ale te rajtuzy mie osłabiają bo nie wiem czym je zastąpić. Wydaje mi sie że rajtuzy wyglądają głupio, facet mnie złapie za tyłek a tam takie śpioszki :o

Gość kjhjj
w dodatki z dwoma szwami na tyłku:D kurde nie wiem czym je zastąpić :o

Gość ja pierniczę
:D no jak mądry facet to zrozumie że nie chcesz się zaziębić czy wilka dostać :D to nie pora na latanie z gołym tyłkiem

Gość kjhjj
tu nie chodzi o mądrość :) tu chodzi o to żeby było seksownie a ja sie w tym czuje antyseksownie :)

Gość ja pierniczę
no ja rozumiem ale czy to jest warte żeby się trząść na mrozie jak wiatr będzie hulał pod kiecą? :P chyba jedyne wyjście to założyć jakieś obcisłe spodnie

Gość kjhjj
spodni nie chce bo mi żadne buty do nich nie pasują ech :o

Gość ja pierniczę
o mamełe dobrze że ja nie chadzam na randki i nie mam takich dylematów :D to załóż cieńsze rajstopy, zawsze to chociaż trochę materiału

Gość kjhjj
ale mi nie chodzi o grubośc materiału ale o to że one tak beznadziejne na tyłku wyglądają :o i grube i cienkie :o myślałam że jest jakaś alternatywa dla tych rajtuz że coś wymyślili ale poza długimi zakolanówkami to chyba nic :o

Gość to ja ja ja prawdziwa :)
jak masz niekształtna dupe to nic nie pomoże :D

Gość ja pierniczę
oj przesadzasz tyle kobiet śmiga w spódnicach i rajstopach i pierwsze słyszę że coś w nich na tyłku nie teges najwyżej wybierz się do sklepu i poszukaj jakichś rajstop, może znajdziesz takie które będą Ci odpowiadać :) ja rajstopy to od święta noszę także się nie znam na ich fasonach ;)

Gość kjhjj
tyłek mam kształtny :P po prostu nie lubię rajtuz i tyle :P

Gość ja pierniczę
ewentualnie jakże wymyślny zestaw leginsy i tunika :classic_cool:

Są różne legginsy może coś dobierzesz są z koronką i wzorami takie seXy poszukaj pokombinuj :)

Gość 0livvkaaaa
czesc;) wiem, co masz na myśli:) oczywiście, że niektóre rajstopy to totalne antyseksy- tak jak napisałaś te paski na dupie, brrr... ale ja ostatnio kupiłam sobie SUPER RAJSTOPY z firmy venezia...są grube, kryjące, lekko błyszczące...a na pupie i z przodu mają taką jakby koronkę...hmmm, nie wiem jak to nazwać...i są biodrówkami!! zapłaciłam za nie 30 zł, jestem strasznie zadowolona...pierwszy raz zakładam jajtuzy przy swoim facecie;)

Gość kjhjj
nie mam fajnych leginsów niestety zresztą już mnie raz leginsach widział więc teraz chcialabym coś innego a w dzinsach nie chce isc :o ech tyle zachodu z ta randką że juz bym wolała sobie w domu przed tv posiedzieć ;)

Gość kjhjj
Olivka dzięki za radę :) jutro przed spotkaniem może zdążę jeszcze wybrac się do galerii handlowej i je upolować :D jak ich nie będzie to chyba kupie jakieś leginsy bo innego wyjścia nie ma :)

Gość ja pierniczę
no to powodzenia żebyś sobie coś znalazła w czym się będziesz czuła dobrze i będzie Ci ciepło :P ;)

Gość 0livvkaaaa
chodzi o coś takiego, nie mogłam znaleźć zdjęcia http://www.kowo.user.icpnet.pl/2/1/estella.jpg tylko ja mam te rajstopy grubsze, a tej koronki tak więcej, i ona tworzy takie jakby majteczki:) powiem ci , że ślicznie to wygląda;)

Gość kjhjj
no wygląda całkiem nieźle, mam nadzieję że będą grubsze bo w takich cienkich nie wyjdę ;)