Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona04

Praca licencjacka!!!!!!!!! Błagam o pomoc !!!

Polecane posty

Gość ilona04

Moj temat to: Szkółki jeździeckie na terenie Wrocławia, jako forma rekreacyjna. Muszę najpierw stworzyc konspekt ale nie wiem jak się do tego zabrac ;/ Następnie pozbierac literature...tez tego za duzo nie ma, jesli ktos juz sie spotkal z takim tematem, badz ma doswiadczenie w pisaniu prosze o pomoc. nizej jest mniej wiecej co bede miala w pracy ale musze to jakos poukladac... I. Uwarunkowania geograficzne II.Dzieje jeździectwa III.Poszczególne kluby 3.1. poszczególne kluby 3.2.infrastruktura i atrakcje 3.4.proponowana wycieczka IV. hipoterapia

Gość LESSSSSSSSSSSS
A SKAD TAKI TEMAT ????????CO KONCZYSZ

Gość ilona04
Turystyka i Rekreacja... nie chce pisac o suchych atrakcja czy walorach...kocham konie ale niestety w tym nie siedze, bo nie stac mnie na uprawianie tego sportu i tak sie wzielo

Gość ilona04
3.1. ma byc geneza powstania klubu

Gość taka tammm
i tak całą pracę masz zamiar napisać na forum? dziewczyno piszesz pracę licencjacką!! a masz problem na dzień dobry z konspektem :D życzę powodzenia:) ciekawe jak będzie dalej :D

Gość LESSSSSSSSSSSS
NO COZ NIESTETY NIE POTRAFIE CI POMOC JA TEZ KOCHAM KONIE ALE STADNINY JUZ NIE BARDZO ZAPISALAM SIE KIEDYS NA NAUKE JAZDY I TO BYLA PORAZKA ZROB TAK USIADZ TAK NIE MA JAK SWOBODNA JAZDA NA OKLEP NA ZABITEJ DECHAMI WSI ZYCZE POWODZENIA