Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

Facet zmienia plany.

Polecane posty

Gość mroweeczkaa 28

Moj facet wczoraj rano pojechal do rodzicow na wies.Mial do zalatwenia pare spraw w urzedzie.Ja nie pojechalam poniewaz mam dziecko chore i musialam zosta w domu. Ustalilismy ze wroci dzis wieczorem. Ale jednak jego mama bardzo chciala zeby zostal do jutra.I ma wrocic dopiero jutro ok.15. Spytal sie czy moze zostac bez niczego zgodzilam sie.Tymbardziiej ze ja mam go dla siebie caly czas a do rodzicow jezdzi rzadko( raz na miesiac). Czy to jest w porzadku z jego strony ze zmienia tak plany.Moze jestem zbyt wyrozumiala.????

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość ptasiek nastroszony
oj tam nie dramatyzuj naladuje akumulatory czyli odsapnie od Ciebie i wroci. poradzi sie mamunci cus i madrzejszy wroci

Gość mroweeczkaa 28
wiem ze jest u rodzicow.Chcial zostac bo dzis dzien babci i chcial pojasc na cmenatrz i odwiedzic dziadka. Zgodzilam sie bez problemu bo wiem ze ta rozlaka dobrze nam zrobi.Mam czas dla siebie.Moge zrobic to czego nie moge jak jestesmy razem. Bo moj zawsze mnie od wszystkiego odciaga.

Gość ptasiek nastroszony
tzn ze szukasz w chuju kosci mimo ze wiesz ze nawet w najywardszym ich nie ma

Gość mroweeczkaa 28
do hakuna.czemu ci serce sie kraje? co takiego napisalam?

Gość asdfghsdfghsdfgh
juz nie wiem no kurwa mac do cholery z tym!! ha ha ha kopnij skurwysyna w dupe i to po to bo oni tylko to rozumieja to popierdolone sukinsyny z wieszacymi czlonkami http://www.youtube.com/watch?v=H7yTe2ch_Mw

Gość jam jest częścią tej siły...
Czy to jest w porzadku z jego strony ze zmienia tak plany.Moze jestem zbyt wyrozumiala.???? Nie.. przecież powinien być robotem i srać o 9.30 z tolerancją do pietnastu sekund w obie strony :classic_cool:

Gość mroweeczkaa 28
bo kazdy ma inne zdanie na tebn temat. Ze raz pozowle facetowi na zmiany to zawsze bedzie tak robil. Ja tam przezyje ten weekend bez niego.W suumie dobrze mi samej. ale jednak kogos brakuje.

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość jam jest częścią tej siły...
jak psu za bardzo skrócisz łańcuch, to nasra w budzie ;)

Gość mroweeczkaa 28
moze mam obawy ze juz nie wroci do nas. nawet bylam na tyle kochana ze sprawdzilam mu pociagi na jutro. sama mu powiedzialam ze jak chce to niech zostanie.Czulam ze chce zostac dalo sie to wyczuc po glosie.

Gość mroweeczkaa 28
mam 28 lat.Mial 3 zwiazki za soba, mam dziecko z bylym.I spotkalam mojego i jest wspanialym facetem. Czuje na kazdym kroku jak nas kocha i jak mu zalezy.Czesto sie lapie na tym ze nie wierze ze to jest naprawde.ze to jest sen z ktorego sie zaraz obudze. Ze pozna inna bez dziecka a my zostaniemy same. Najbardziej boje sie o corke.Bardzo pokochala swojego " przyszywanego" tate i ze gdyby odszedl bardzo by to przezyla. I dopiero teraz po tylu latach jestem naprawde szczesliwa. Strach ze to sie skonczy.

Gość mroweeczkaa 28
i tak to wyglada vz mojhej strony.

Gość kasia438
mroweeczkaa 28 Ile chłopak ma lat?

Gość niedawno lecialam
przedwczoraj o 17:34 Looooser to bot i projekt tajne sluzby informa 3 dni temu Looooser to masz zastepce w swoim rejonie helmutbreslau 3 dni temu Looooser to lubi piłke nożną. Grasz? honorowy 4 dni temu Looooser to spox ziom i fajnej muzyki slucha gffgfgfgf 4 dni temu Looooser to miales sie zapytac yyughiuh z jakiego wojewodztwa jest bookmacher 5 dni temu Looooser to idz obstawiaj konie na wyścigach observatore 6 dni temu Looooser to cały czas pełni straż na kafeterii gen.prawikos 1 tydzień temu Looooser to jak wojskowy lubi pobudki o 7 rano gadjmw 1 tydzień temu Looooser to go rodzice w domu trzymają dslj 1 tydzień temu Looooser to jak pozna swoja dziewczyne to zwolni miejsce dla nowego, ktory przejmie prawiczy okreg na dolnym slasku jadmwd 1 tydzień temu Looooser to kiedy sie wyprowadzisz od rodzicow? fjitkgr 1 tydzień temu Looooser to kiedy poznasz swoja dziewczyne? oxer 1 tydzień temu Looooser to gra i gra wtego totolotka a milionerem jeszcze nie zostal kera 1 tydzień temu Looooser to minister skarbu w rządzie prawiczków prawik_b-stok_ pozdr 1 tydzień temu Looooser to wie że prawiczki to szlachetne badboye o dobrym sercu i jasnej duszy lutjens 1 tydzień temu Looooser to coś mało piszesz na kafełe yurkof 1 tydzień temu Looooser to twój top znów na topie 1 tydzień temu Looooser to ma swojego podszywa biala 2 tygodnie temu Looooser to ma chec na goraca 40tke lexa 2 tygodnie temu Looooser to ludziska z kafeteri tesknia juz za toba Zax 2 tygodnie temu Looooser to pustki masz na topiku/gdzie reszta prawiczków? kambuz 2 tygodnie temu Looooser to ziomal z wrocka dickson 2 tygodnie temu Looooser to siedzi dzisiaj sam na topiku j.a.g.g. 2 tygodnie temu Looooser to teraz nie wchodzi na kafe vira 2 tygodnie temu Looooser to nie wiesz gdzie reszta prawików masta 2 tygodnie temu Looooser to był trzeźwy w sylwestra ze wszystkich prawiczków fcmerr 2 tygodnie temu Looooser to w całym kraju was prawików jest pełno i jest ok gfedghbsvf 2 tygodnie temu Looooser to ludzie już sie zbieraja powoli vira 30 grudnia 2011 Looooser to fajny chłopak o konserwatywnych poglądach zanderius 30 grudnia 2011 Looooser to za rok bedzie milionerem z piękną dziewicą u boku. oxerma 30 grudnia 2011 Looooser to bedzie najlepszy sylwester prawiczkowy kaon 30 grudnia 2011 Looooser to co organizujesz sylwka kafe - nowy temat czy na życiu w pojedynke 3maj sie 29 grudnia 2011 Looooser to dzisiaj masz pusto na topie ferfamo 28 grudnia 2011 Looooser to kandydat na skarbnika prawiczkowej partii GABIxd101 28 grudnia 2011 Looooser to extra gość jaxon 28 grudnia 2011 Looooser to umie bajerować laski bera 27 grudnia 2011 Looooser to fajny dziwak dorxan 27 grudnia 2011 Looooser to wiesz, że niektóre prawiczki z kafe robią się cyniczne xcdc 27 grudnia 2011 Looooser to sie szanuje, a latawicom mówi nie. tak postępuje kazdy szlachetny prawik belzebura 26 grudnia 2011 Looooser to kiedy przestaniesz byc prawiczkiem przedwczoraj o 17:34 Looooser to bot i projekt tajne sluzby informa 3 dni temu Looooser to masz zastepce w swoim rejonie helmutbreslau 3 dni temu Looooser to lubi piłke nożną. Grasz? honorowy 4 dni temu Looooser to spox ziom i fajnej muzyki slucha gffgfgfgf 4 dni temu Looooser to miales sie zapytac yyughiuh z jakiego wojewodztwa jest bookmacher 5 dni temu Looooser to idz obstawiaj konie na wyścigach observatore 6 dni temu Looooser to cały czas pełni straż na kafeterii gen.prawikos 1 tydzień temu Looooser to jak wojskowy lubi pobudki o 7 rano gadjmw 1 tydzień temu Looooser to go rodzice w domu trzymają dslj 1 tydzień temu Looooser to jak pozna swoja dziewczyne to zwolni miejsce dla nowego, ktory przejmie prawiczy okreg na dolnym slasku jadmwd 1 tydzień temu Looooser to kiedy sie wyprowadzisz od rodzicow? fjitkgr 1 tydzień temu Looooser to kiedy poznasz swoja dziewczyne? oxer 1 tydzień temu Looooser to gra i gra wtego totolotka a milionerem jeszcze nie zostal kera 1 tydzień temu Looooser to minister skarbu w rządzie prawiczków prawik_b-stok_ pozdr 1 tydzień temu Looooser to wie że prawiczki to szlachetne badboye o dobrym sercu i jasnej duszy lutjens 1 tydzień temu Looooser to coś mało piszesz na kafełe yurkof 1 tydzień temu Looooser to twój top znów na topie 1 tydzień temu Looooser to ma swojego podszywa biala 2 tygodnie temu Looooser to ma chec na goraca 40tke lexa 2 tygodnie temu Looooser to ludziska z kafeteri tesknia juz za toba Zax 2 tygodnie temu Looooser to pustki masz na topiku/gdzie reszta prawiczków? kambuz 2 tygodnie temu Looooser to ziomal z wrocka dickson 2 tygodnie temu Looooser to siedzi dzisiaj sam na topiku j.a.g.g. 2 tygodnie temu Looooser to teraz nie wchodzi na kafe vira 2 tygodnie temu Looooser to nie wiesz gdzie reszta prawików masta 2 tygodnie temu Looooser to był trzeźwy w sylwestra ze wszystkich prawiczków fcmerr 2 tygodnie temu Looooser to w całym kraju was prawików jest pełno i jest ok gfedghbsvf 2 tygodnie temu Looooser to ludzie już sie zbieraja powoli vira 30 grudnia 2011 Looooser to fajny chłopak o konserwatywnych poglądach zanderius 30 grudnia 2011 Looooser to za rok bedzie milionerem z piękną dziewicą u boku. oxerma 30 grudnia 2011 Looooser to bedzie najlepszy sylwester prawiczkowy kaon 30 grudnia 2011 Looooser to co organizujesz sylwka kafe - nowy temat czy na życiu w pojedynke 3maj sie 29 grudnia 2011 Looooser to dzisiaj masz pusto na topie ferfamo 28 grudnia 2011 Looooser to kandydat na skarbnika prawiczkowej partii GABIxd101 28 grudnia 2011 Looooser to extra gość jaxon 28 grudnia 2011 Looooser to umie bajerować laski bera 27 grudnia 2011 Looooser to fajny dziwak dorxan 27 grudnia 2011 Looooser to wiesz, że niektóre prawiczki z kafe robią się cyniczne xcdc 27 grudnia 2011 Looooser to sie szanuje, a latawicom mówi nie. tak postępuje kazdy szlachetny prawik belzebura 26 grudnia 2011 Looooser to kiedy przestaniesz byc prawiczkiem przedwczoraj o 17:34 Looooser to bot i projekt tajne sluzby informa 3 dni temu Looooser to masz zastepce w swoim rejonie helmutbreslau 3 dni temu Looooser to lubi piłke nożną. Grasz? honorowy 4 dni temu Looooser to spox ziom i fajnej muzyki slucha gffgfgfgf 4 dni temu Looooser to miales sie zapytac yyughiuh z jakiego wojewodztwa jest bookmacher 5 dni temu Looooser to idz obstawiaj konie na wyścigach observatore 6 dni temu Looooser to cały czas pełni straż na kafeterii gen.prawikos 1 tydzień temu Looooser to jak wojskowy lubi pobudki o 7 rano gadjmw 1 tydzień temu Looooser to go rodzice w domu trzymają dslj 1 tydzień temu Looooser to jak pozna swoja dziewczyne to zwolni miejsce dla nowego, ktory przejmie prawiczy okreg na dolnym slasku jadmwd 1 tydzień temu Looooser to kiedy sie wyprowadzisz od rodzicow? fjitkgr 1 tydzień temu Looooser to kiedy poznasz swoja dziewczyne? oxer 1 tydzień temu Looooser to gra i gra wtego totolotka a milionerem jeszcze nie zostal kera 1 tydzień temu Looooser to minister skarbu w rządzie prawiczków prawik_b-stok_ pozdr 1 tydzień temu Looooser to wie że prawiczki to szlachetne badboye o dobrym sercu i jasnej duszy lutjens 1 tydzień temu Looooser to coś mało piszesz na kafełe yurkof 1 tydzień temu Looooser to twój top znów na topie 1 tydzień temu Looooser to ma swojego podszywa biala 2 tygodnie temu Looooser to ma chec na goraca 40tke lexa 2 tygodnie temu Looooser to ludziska z kafeteri tesknia juz za toba Zax 2 tygodnie temu Looooser to pustki masz na topiku/gdzie reszta prawiczków? kambuz 2 tygodnie temu Looooser to ziomal z wrocka dickson 2 tygodnie temu Looooser to siedzi dzisiaj sam na topiku j.a.g.g. 2 tygodnie temu Looooser to teraz nie wchodzi na kafe vira 2 tygodnie temu Looooser to nie wiesz gdzie reszta prawików masta 2 tygodnie temu Looooser to był trzeźwy w sylwestra ze wszystkich prawiczków fcmerr 2 tygodnie temu Looooser to w całym kraju was prawików jest pełno i jest ok gfedghbsvf 2 tygodnie temu Looooser to ludzie już sie zbieraja powoli vira 30 grudnia 2011 Looooser to fajny chłopak o konserwatywnych poglądach zanderius 30 grudnia 2011 Looooser to za rok bedzie milionerem z piękną dziewicą u boku. oxerma 30 grudnia 2011 Looooser to bedzie najlepszy sylwester prawiczkowy kaon 30 grudnia 2011 Looooser to co organizujesz sylwka kafe - nowy temat czy na życiu w pojedynke 3maj sie 29 grudnia 2011 Looooser to dzisiaj masz pusto na topie ferfamo 28 grudnia 2011 Looooser to kandydat na skarbnika prawiczkowej partii GABIxd101 28 grudnia 2011 Looooser to extra gość jaxon 28 grudnia 2011 Looooser to umie bajerować laski bera 27 grudnia 2011 Looooser to fajny dziwak dorxan 27 grudnia 2011 Looooser to wiesz, że niektóre prawiczki z kafe robią się cyniczne xcdc 27 grudnia 2011 Looooser to sie szanuje, a latawicom mówi nie. tak postępuje kazdy szlachetny prawik belzebura 26 grudnia 2011 Looooser to kiedy przestaniesz byc prawiczkiem przedwczoraj o 17:34 Looooser to bot i projekt tajne sluzby informa 3 dni temu Looooser to masz zastepce w swoim rejonie helmutbreslau 3 dni temu Looooser to lubi piłke nożną. Grasz? honorowy 4 dni temu Looooser to spox ziom i fajnej muzyki slucha gffgfgfgf 4 dni temu Looooser to miales sie zapytac yyughiuh z jakiego wojewodztwa jest bookmacher 5 dni temu Looooser to idz obstawiaj konie na wyścigach observatore 6 dni temu Looooser to cały czas pełni straż na kafeterii gen.prawikos 1 tydzień temu Looooser to jak wojskowy lubi pobudki o 7 rano gadjmw 1 tydzień temu Looooser to go rodzice w domu trzymają dslj 1 tydzień temu Looooser to jak pozna swoja dziewczyne to zwolni miejsce dla nowego, ktory przejmie prawiczy okreg na dolnym slasku jadmwd 1 tydzień temu Looooser to kiedy sie wyp przedwczoraj o 17:34 Looooser to bot i projekt tajne sluzby informa 3 dni temu Looooser to masz zastepce w swoim rejonie helmutbreslau 3 dni temu

Gość mroweeczkaa 28
ma 29 lat.

Gość kasia438
mroweeczkaa 28 napewno przyjedzie niemartw się

Gość mroweeczkaa 28
wczoraj nawet z jego mam rozmawialam.Dostalam ochrzan czemu nie przyjechalismy razem.Wytlumaczylam jej powod. Dostalismy juz zaproszenie na swieta wielkanocne do jego rodzicow i ze mamy czesciej razem przyjezdzac bo chce wiecej czasu spedzac ze swoja wnusia ( mimo ze corka nie jest jest prawdziwa wnuczka). Dopiero ta rozlaka dala mi i zroumialam jak bardzo kocham mojego M. i jak duzo wniosl w nasze zycie.Ze nez niego juz nic niue bylo by takie same.

jak bedziesz go ograniczala to dopiero da noge:O znajdzie sobie mniej zrzedzaca i zaborcza docen,ze zwiazal sie z kobieta,ktora ma dziecko daj mu troche luzu:) chce pobyc z rodzicami o w czym problem? pewnie z kolegami na piwo nie ma szans zeby wyjsc? to tak jak w piosence-do pracy nie moge,puscic cie nie,nie... a tak w ogole to ile razem jestescie?

Gość mroweeczkaa 28
gdybym go ograniczala to kazalabym mu wracac jak ustalilismy ale pwoiedzialam ze jesli chce to niech zostanie nie mam nic przeciwko. Ale on mowil ze bedzie sie martwil o nas ze teskni i mysli o nas. jestesmy razem krotko bo 6 miesiecy w tym od listopada mieszkamy razem.Przeprowadzil sie do mnie.Rodzice mieszkaja jakies 80km od nas ale moj jezdzi pociagim i jazda zajmuje mu jakies 3,5 h.Ma przesiadke i musi czekac na pociag jakies 1,5h Bo innego dojazdu niema.

moj tez ma rodzicow 80km stad razem jezdzimy na swieta a tak czasm ich odwiedza-bo ja w tym czasie pracuje wraca po kilku godzinach ale kiedys jezdzil na kilka dni albo i tydzien i zadnego problemu nie bylo odpoczelismy troche od siebie i zatesknilismy