Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impeza firmowa

Co założyć na firmową imprezę???

Polecane posty

Gość impeza firmowa

za 2 tyg. czyli jest nadal zimno, z tego co wiem to niektorzy panowie potrafia przyjsc nawet w dzinsach + jakaś fajna koszula, to jest impreza firmowa męża i niechcialabym odstawac od grupy, jak ludzie przyjda ubrani...tego nie wiem...czy spodnie+ żakiet i np. jakas bluzka z dekoldem moze byc??? niechcialabym byc jakas odstrojona a taki zestaw jest bezpieczny

Gość hallo hallo!!
ja bym zalozyla jakas spodnice olowkowa do tego albo ladna koszula, albo delikatny, w miare cienki golfik i do tego zakiet na wejscie - bo wiadomo ze w koncu wdzianko sie zdejmie. wazne zeby wszysko wygladalo rasowoa nie jak z targu. ewentualnie sukienke dopasowana. ja mam takie 3 zestawy bezpieczne na takie spotkania, ktore zawsze sie sprawdzaja sukienka z sOlivera, albo mam diwe spodnice olowkowe - jedna czarna - tez z sOlivera - druga popielata z Mango i kilka roznych zakietow - poniewaz na co dzien zakladam je nawet do zwyklego tshirta i jeansow :) zawsze jest co poskladac w dobry stroj na taka okazje :)

Gość olazajac
Wybierz coś ze sklepu www.twojesukienki.pl

Gość nscjojsdovnhcdo
hahaha, ten ostatni link to porażka:D marne miejsce sobie wybrałas na reklamę swojej aukcji ze spódniczką dla 13stolatki, nie wiem czy przeczytałaś w ogóle temat że to FIRMOWA IMPREZA a nie dyskoteka szkolna.