Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfvsdbdf

MAM 22 LATA, RODZINA CHCE ZEBYM WYSZŁA ZA MAZ ZA MOJEGO CHŁOPAKA, A JA NIE JESTE

Polecane posty

Gość dfvsdbdf

nie jestem pewna czy to faktycznie ten na całe życie. Na domiar załego straszą mnie,że trzeba teraz wyjsc za maz , bo potem nie bede mogła miec dzieci , bede stara panna...

z całym szacunkiem ale co za głupią rodzinę masz.... Ze sredniowiecza się urwali z tym staropanieństwem i rodzeniem dzieci?

Skoro twoja rodzina tak bardzo tego chce to powinna sama za niego wyjść. To twoje życie i twoja decyzja. Musisz być stanowcza.

Gość jolalojalna
olej odzine i nie rob problemow tam gdzie ich nie ma. a mloda jestes na dziecko.

Gość przy Tusku
rodzina to rodzina, a Ty to Ty, to nie oni będą z nim żyć, spać, jeść i spełniać obowiązki małżeńskie. Rób tak, jak uważasz i czujesz. 22 lata to nic, bliżej 30-tki to rzeczywiście ostatnie dzwony, ale teraz - młodziutka jesteś i masz jeszcze czas.

Gość aurora borealisss
powiedz mamie, że jak się jej tak ten chłopak podoba, to niech sobie sama za niego wyjdzie. to jest twoja decyzja i nie daj się w nic wmanipulowac. pff. 22 lata i za późno na ślub i dziecko... chyba w jakiejś wiosce w Polsce B...

Powiedz im że to nie ich sprawa. 22 lata to dla mnie za młodo ale każdy ma swoja miarę. Dla ciebie to też nieodpowiedni wiek, pozatym nie jestes pewną chłopaka....a co jeśli pod presją wezmiesz slub a potem okaże sie że to nie to? Rozwodu rodzinka też ci nie pozwoli wziac?