Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greenberry

Koncert - co muszę wiedzieć?

Polecane posty

Niedługo idę pierwszy raz na koncert, wprawdzie mały, ale jednak. Jest coś, do czego muszę się przygotować? Jakieś koncertowe zasady? Jak się zachowywać? Wydaje mi się, że jak ludzie szaleją, to zasad nie ma, ale wolę się upewnić:D Tylko nie pytajcie się, jaki zespół, bo dosyć znany:P czy kradną? Czy coś się stanie, jak wyjdę czy coś? Powiedzcie mi tak ogólnie:)

zespół z dosyć porywającą muzyką:) coś a la rock, ale w sumie mieszanka. Ludzie na koncertach tego zespołu tańczą, śpiewają, kompletny sajgon.

póki nie poznam nazwy zespolu to nic nie napiszę. to tak jakbyś napisała "idę na spotkanie, jak mam się ubrać?" generalnie nic się nie bój, organizator powinien zadbać o wszystko, ochrony na koncertach nie brakuje.

jak napiszę, jaki zespół, to dowiecie się, skąd jestem, a tego wolę uniknąć, bo już raz ktoś mnie poznał. Nie było to miłe, zrozum. Opisałam ci muzykę i zachowanie ludzi na koncertach. Nie jet źle, pozytywnie szaleją:P nie macie opisywać tego koonkretnego koncery, opiszcie własne, na których byliście.

to chociaż napisz jaki to rodzaj muzyki albo zespol który gra podobnie ... ja byłem na ponad 400 koncertach w życiu i każdy był jedyny w swoim rodzaju.

Gość aquafirl
pisz jaki zespoł, nie jestes na tyle znana aby cie namierzać :D

napisałam już, coś a la rock. Nie znam sie na muzyce, na Wikipedii napisali, ze rock:P nie znam innego zespołu tego rodzaju. To opisz parę koncertów.

Gość czy to nie czasem
ERIS IS MY HOMEGIRL? :classic_cool:

eris coś tam - pierwszy raz o tym słuszę. Mówiłam już, że nie zam się na muzyce. Ludzie, nie rozumiecie - nie potrzebujecie nazwy zespołu, żeby powiedzieć mi, czy kradną, czy dają w mordy, czy są jakieś niepisane zasady itp.

Gość czy to nie czasem
ale zrozum dziewczyni, że na każdym koncercie, każdego wykonawcy jest inaczej! nie każdy wykonawca rock gra tak samo, bo to zależy od danego zespołu jak koncert będzie wyglądał, dotarło? więc albo dajesz nazwę albo spierdalasz. nikt cie tu nie będzie namierzał, a to skąd jesteś nas gówno obchodzi bo nie jestes noxelią czy inną giazdą kafe

Gość Pedro Rizzo
"nie potrzebujecie nazwy zespołu, żeby powiedzieć mi, czy kradną, czy dają w mordy" no właśnie, że potrzebujemy, bo nie wiemy czy idziesz na koncert takiej kapeli

I tak zaraz mnie tutaj nie będzie, więc możecie się wyżywać do woli. Jak nie rozumiesz pytania, prostego i po polsku, sam se możesz spierdalać 🖐️ nie będę tęsknić.

Gość czy to nie czasem
to ty nie umiesz po polsku zadawać pytań szmato niedouczona 🖐️

Gość Pedro Rizzo
autorko - kolo niepotrzebnie bluzga, ale ma rację, jak powiesz nazwę kapeli to będziemy mogli coś więcej powiedzec

ale rock ma różne odmiany i orenże mają rację, że trzeba nazwę zespołu, inaczej Ci nie doradzimy :) ja byłam na wielu koncertach i mimo, ze muzyka z tego samego gatunku to jednak na kazdym koncercie jest inaczej. Wal smiało :) wiele osób tu pisze skad jest i nikt ich nie szuka:D to przywilej celebrytów kafe, a nie nas-szaraczków :D

Ludzie, nie trzeba było się tak pluć:P już wróciłam, nie okradli mnie:) nadal nie zrozumieliście, że mieliście TYLKO OPISAĆ WASZE KONCERTY. Jak na nich było.