Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Polskie kobiety sa przedstawiane jako latwe w TV!

Polecane posty

wlasnie obejzalem te pamietniki z wakacji na Polsacie. i wyglada to tak jakby jechaly za granice tylkoe sie puszczac. zalosne.

Gość Krew i honor 88
bo taka jest niestety prawda

Gość ech..........
Ja pamiętam jak byłem jeszcze młody i byłem na turnusie na węgrzech. To dziewczyny się rzucały na takiego jednego węgra która go zaliczy. A to było z 6 lat temu jak nie więcej..... Więc sory chyba kręci je obcokrajowiec

Gość to pisanie niczym nawijanie
akurat

Gość Krew i honor 88
polki to jedynie worki na sperme, na zone nadaja sie kobiety ze wschodu

Gość kottok
taaa.....a kobiety z innych krajow wyjezdzaja na wczasy,aby grzecznie ziedziec na tarasie i czytac ksiazki

polkie generalnie sa latwe, o ile nie latwiejsze w EU. ale tu chodzi o to ze media pokazuja taki obraz. powinno byc odwrotnie. propagowac inne wartosci. a nie ze daje jakim hiszpanom. po to jedzie. kurwa brzuch mnie napierdala od godziny. chyba musze sobie co zejebac przeciwbolowego. jestem rozdrazniony.

ale o co Ci chodzi?? że ta laska co miała popraną rodzinkę, brała ślub z tym Hiszpanem ?? ( w rzeczywistości z Polakiem ). ?????? Przecież na tym filmie było wyraźnie pokazane, że ona go nie zdradzała. To raczej ci kolesie przyjeżdzali na wakacje "wyrywać panienki". Tak więc ten film pokazuje jedynie, że to polscy faceci są łatwi.

Gość _a ja wiem swoje
słuchajcie od 4 lat mieszkam za granicą i obserwuję co dzieje się wkoło, mogłabym wyliczać multum kobiet, które mają mężów i dzieci w Polsce a wyjeżdżając za granicę kompletnie się ich wyrzekają, tylko dlatego żeby sobie "poużywać" z innymi mężczyznami... niestety taka prawda, przez takie osoby ogólnie wszystkie jesteśmy tutaj tak postrzegane... oczywiście nie wszystkie są takie same, nie należy nas wrzucać do jednego worka, ale tak jak Polacy mają opinie alkoholików i złodziei tak my niestety mamy opinię dziwek...

Gość _a ja wiem swoje
jeśli nie chcą być porządne to nawet TV nie pomoże

Gość coco9999
akurat z tych głupich i durnych pamiętników wynika tylko to że polscy faceci to największe skurwysyństwo na świecie, zdradzają i traktuja kobiety jak szmaty.

Gość _a ja wiem swoje
a swoją drogą chyba rasizm się w Tobie obudził

Gość _a ja wiem swoje
ludzie to jest zwykły serial!!!!! sytuacje są wymyślone a wy dajecie się wkręcić w te bajeczki!!!!! żal mi was, żyć i przejmować się głupotami pokazanymi w TV:D

Gość _a ja wiem swoje
taaaaaaa pewnie:D zostało to wymyślone na potrzeby TV, tak samo zresztą jak "Dlaczego ja?" "Trudne sprawy" nie widzisz że te programy są takie same??? także proszę Was przestańcie wierzyć w to że to jest na faktach!!!:D

Gość _a ja wiem swoje
taaaaa.... piszą tam laski, a odcinków z sprawami od facetów nie ma tak? śmieszne to jest, i czy w którymś odcinku było napisane na faktach???

Gość ja jestem w niemczech
i tutaj duzo wczesniej leciały pamiętniki z wakacji tylko ze tutaj mamją tytuł "X Diaries", są dokładnie przedstawione DOKŁADNIE TE SAME HISTORIE nawet teksty, tylko sa inni aktorzy,czyli jako historie niemców z wakacji, wiec nie wierzcie ze to jest na faktach autentycznych kręcone.

Gość Semper Eadem
Prezes Wertyp facet nie moze byc latwy. ale może być dupkiem :classic_cool:

A bo Polki nawet wśród wschodnio europejczyków mają opinię łatwych Ech... to z Węgrami prawda. Swego czasu był tam wielki szał na polskie laski. Przyjeżdżały masowo. Każdy Węgier chciał mieć Polke. Do teraz panuje tam nienajlepsza opinia o naszych rodaczkach. Ładne( tu bym się klocila ale na pewno nasza uroda jest inna od tubylców) ale łatwe. I tak właściwie w każdym kraju...

aha. czyli zmyslili. ale sie oburzylem. nie lubie takich rzeczy ogladac. jeszcze murzyna zobaczylem jak kreci z zonata polka tam haha tez co po chwile jakies wizjery o ciapkach z polkami. w wiadomosciach bylo wczoraj o polce i kurdzie, ze go deportuja. zalosne.

charmsy - ukrainki u nas tez maja opinie zla. a bulgarki z automatu sa dziwkami. polki mimo wszystko nie stoja na autostradach. a wegierki to chyba podobna uroda do polek..

Gość whattheF^^CK
faceci nie mogą być łatwi?? TO JEST TAK ZWANA PODWÓJNA MORALNOŚĆ! Niestety tak jak wy gardzicie łatwymi panienkami, tak my kobiety gardzimy takimi łatwymi kolesiami. Po pierwsze primo, możecie się "panowie" nadal oszukiwać, że wam wolno pieprzyć się na prawo i lewo, a my się musimy szanowac, bo na szczęście te czasy wróciły bezpowrotnie! A po drugie primo żadna szanująca się kobieta nie zechce faceta, który zalicza panienki na pęczki!

Gość whattheF^^CK
a jeszcze dodam tylko ,ze wy gardzicie kobietami, które jeżdzą na seks do arabów,czy hiszpanów ale oni to robią z własnej nieprzymuszonej woli. W przeciwieństwie od tajek, które są zmuszone do seksu z turystami z zachodu! Więc zastanów się,zanim rzucisz kamieniem... To co się dzieje w Tajlandii przechodzi ludzkie pojęcie!