Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otpytaniemam

Rozmiary mojego przyrodzenia

Polecane posty

Gość Otpytaniemam

Witam. Mam pytanie do poważnych pań. Owszem, trochę niepoważne, ale potrzebuję się dowartościować. Mam członka o długości 17cm w stanie wzwodu i obwodzie 12cm. Czy wg pań, to dobrze? I tak, wiem, wszystko zależy od technik, bla bla bla... ;)

Gość 3/4 facetów ma siurka
grubego od 11 do 14 cm jest troche poniżej średniej

Gość Makrokesz
No faktycznie z grubością nie tęgo... Obw. = 3,14 * d; Czyli masz średnicy: d = Obw./3.14 = 12 / 3.14 = 3,8 cm ... Ale jest też dobra strona, gumki nie będą dla Ciebie za ciasne. Ja mam obwodu 17 cm co daje 5,4 cm średnicy i już są kłopoty z gumkami...

Suche słowa to mało, pokaż słit fotkę- ocenimy.

Gość obwód 17 hahahahaahahahah
uważaj bo jeszcze ktoś ci uwierzy

Gość Makrokesz
A na jakim hostnigu zdjęć, nie banują fotek penisów? To wstawię fotkę z pomiarem i jakimś napisem "dla Was"

Gość he he dobre
17 cm obwodu to on ma ale w bajcepsie NIMA LIPY

Gość Makrokesz
Spoko foty będą ale rano, straciłem warunki do zrobienia zdjęcia. Przez ten tekst będziecie mieli trochę zabawy, że ściemniam, ale rano zrobię fotkę z datą i wstawię.

Gość załamany czyjąs łupotą
Makrokesz wg twoich obliczen mam 17,89 w obwodzie. zastanow sie jeszcze raz zanim cos napiszesz.

Gość do rozmiary mojego przyrodzeni
jak dla mnie to czym grubszy tym lepszy :) długość żeczywiście nie ma znaczenia :P

Gość turczynka:))
zgadzam sie z wypowiedzią powyzej :) mialam w swoim zyciu dwóch co mieli cos ok 18cm ale nie były za grube a teraz mam przeciętnego i grubego :) jak wejdzie we mnie 2 cm to juz sie czuje bosko :) długi mi nie potrzebny :) a wydaje mi sie ze nawet jakby ten mój aktulany mial nawet 10 cm to tez by mi bylo z nim bosko :) grubaski rządzą !! :D go ogolnie sie liczy bardziej wypełnienie cipki niz zeby wsadzac jak najdalej :) takie moje zdanie :P

Gość turczynka:))
do wracaj do turcji nie moja wina ze masz patyka i cie obraziłam. jedne wolą dlugie a drugie grube. proste

Gość Makrokesz
Do (załamany czyjąs łupotą) w takim razie co nie podoba Ci się w moich obliczeniach? Zakładając, że penis w przekroju jest kołem to: Wzrór na obwód okręgu - koła: Obw. = 2 * pi * r Skoro r to promień to dwa promienie to średnica, czyli: Obw. = pi * d = 3.14 * d Jeśli chcesz policzyć średnicę mając obwód to dzielisz stronami przez pi, czyli: d = Obw. / 3.14 Tak dokładnie napisałem. Powiedz mi proszę (załamany czyjąs łupotą) gdzie jest tu błąd w tak skomplikowanych dla Ciebie obliczeniach? PS. Jeśli Twój penis nie jest w przekroju kołem, a elipsą to faktycznie wstawiając do wzoru jej dłuższą średnicę wyjdzie Ci zawyżony obwód. O to Ci chodziło?

haha dokładnie! ktos mnie uprzedził juz. Debilu cofnij sie do podstawwoki. ja mam srednice grubo ponad 5cm a obwodu mam ok 15. bo penis nie jest idealnym kołem. ehh dzieci.. a potem polowa pisze ze mają w obwodzie 16 cm.

do tego co mnie uprzedził.. nie rzadko a nigdy.. ;) penis nie jest kołem i tyle. pokaz mi markoszu idealnego penisy w okręgu bez zadnych zyl i pogrubien ? sztuczny to moze tak ale nie prawdziwy.

Gość Makrokesz
Dobrze spokojnie, poczekaj na zdjęcia ... :-)

a co mi da twoje zdjecie ? tez mam i co z tego ? musiałbym byc glupi zeby wstawiac publicznie kutasa. i powiem ci wiecej. mam wiecej w srednicy niz ty. i sie tym nie musze chwalic. a ty sobie dalej wmawiaj ze masz 17cm obwodu. jakbys nie wiedzial ze obwod penisa mierzy sie miarą krawiecką. Ale jeśli idąc tokiem twojego myslenia to ja mam 17,89 a ty nie całe 17 ;) lyso ci ? i chuj mnie obchodzi twoje zdjecie. pedalem nie jestem. nawet nie sprawdze z ciekawosci.

Gość Otpytaniemam
Gdzie fota? ;)

Gość pytający85625
nie ma! bo dowiedział sie ze ma 14 a nie 17 w obwodzie.

Gość kilomanka
tozto kikut!

Gość haha dobre
yyughiuh przez ostatnie kilka miesięcy nic nie robił tylko terroryzował kafe zdjęciami swojego sisiora

Gość SGGGGFUFG
13 cm w spoczynku, 16 w wzwodzie - przeciętny światowy :D