Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzechhh

firany do kuchni

Polecane posty

Gość niezorientowana345
@dareczka89023, a co masz na myśli pisząc rolety dzień/noc? O co chodzi?

Ja polecam wycięte nie całe lub krótka zwykła, aby więcej światła wpływało do kuchni.

Gość koccccanka
@dareczka89023 a drogie to? Tak pi razy oko - ile mogą kosztować?

Gość dareczka89023
ok. 500zł na jedno okno, ale wierz mi, że warto

Gość niski koles
moja mama szyje firany: www.fantazyjne-firany.pl

Gość adsasas
A ja lubie staromodnie i nowoczesnie mam firanki i zasłonki do ziemi i rolety w oknach :)

Gość zytkaM
ja lubię kuchnię w stylu angielskim czy skandynawskim , gdzie są zioła, zazdrostki czy zasłoneczki w kratkę lub w różyczki taka kuchnia jest przytulna, ciepła i chce się w niej przebywać do swojej kuchni szukałam po necie inspiracji na dekorację okna i wpadła mi ta stronka, dziewczyny szyją śliczne dekoracje nie tylko na okno http://srebrnaagrafka.pl/produkty/kategoria/dekoracje-okna

Gość violka fasolka
Ja mam w kuchni rolety na prowadnicach z firmy Roletex. Są nie tylko praktyczne, ale też niedrogie. Mają tą przewagę nad firankami, że nie trzeba ich prać. Poza tym chronią przed wzrokiem sąsiadów :)

Gość gość
Rolety generalnie można prać - w pralni chemicznej - choć nie wiem czy te z Roletexu też się do tego nadają.

Gość gość
Wszystkie nadają się do prania w pralni chem. Te z Roletexu też. Sama mam takie i co jakiś czas je oddaje do pralni.

Gość gość
Ja robiłam u siebie właśnie takie z wyciętym środkiem, do połowy okien. Od połowy okien mam naklejoną folię matową - http://jkszyby.pl/oferta/folie-okienne, taką szarą. Świetnie chroni przed wścibskimi ludźmi. Dzięki firnakom do połowy okna, jak chcę coś zobaczyć to nie muszę podnosić całej firanki.

Gość gość
Podbijam temat. Szukam czegoś tradycyjnego ale jednoczesnie eleganckiego Co możecie polecić?

Gość feronka2
Jejku trudno jest Ci doradzić bo to Ty powinnaś zdecydować. Szkoda,że nie wrzuciłaś tutaj zdjęcia kuchni to można byłoby wtedy doradzić a tak nie wiadomo w jakim kolorze chcesz tą firankę. Czy jednolitą jasną czy moze z dodatkiem jakiegoś kolorku. Możesz sobie zerknać tutaj: http://firanex.net/firany-do-kuchni W firanex jest spory wybór firanek do kuchni tak więc może uda Ci się coś dobrać dla siebie. Zamawiałam tam dla siebie. Pracują tam również krawcowe tak więc jeśli byś chciała to jest również mozliwość uszycia firanki na wymiar.