Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklamananiezalogowana

Placki ziemniaczane

Polecane posty

Ktos kiedys robił zamiast na oleju na margarynie? Bo nie mam oleju,i raczej go jutro nigdzie nie dostane,ale kostka margaryny jest :)

Gość palący problem wręcz alarm
mój dziadek smazył zawsze na takim bardzo tłustym oleju rzepakowym co się daje do śledzia w oleju i były pyszne, także na margarynie też wyjdą ,tylko dużo jej zuzyjesz.

Gość a smalec masz
a smalec masz? bo na smalcu to dobre wychodzą

no wlasnie nie mam, moze 2 lyzki oleju,margaryna-pol kostki, i 1,5 kostki masła. Moze pojsc wszystko, tylko te placki tak za mna chodza,ze musze je zrobic,ewentualnie olej moge od sasiadki pozyczyc,ale na placki idzie duzoooooooooooo :) Dziekuje !!!

Gość na oleju i na smalcu robie
na margarynie nigdy nie robilam. Moja babcia robi na margarynie ale mi nie smakuja. Chociaz pewnie tez z innych powodow - mechanicznie trze te placki. A nie ma to jak recznie starte ;)

ja tre recznie,z enistwa,jak mam myc pozniej te maszyne i skrecac,rozkrecac,to wole sobie ogladajac film zetrzec ziemniaczki gorzej z cebula,ale jakos idzie:) Dziekuje! Hm, zprobuje na margarynie jak bedzie niezjadliwe to pojde pozycxzyc ten olej :) Musztarda-prowadzisz sledztwo? Bo w niedziele tutaj sa sklepy zamkniete,dlatego

Gość Hejter Amator
"Palący problem wręcz alarm" napisał, że dziadek smażył na bardzo tłustym oleju rzepakowym. Nie lubię hejtu ale tym razem sobie nie odmówię. Czy ty i twój dziadek jesteście nooormalniii?