Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim123987

Co robić ?

Polecane posty

Gość Anonim123987

Witam , wczoraj rozstałem się z dziewczyną , i proszę was o pomoc. po rozstaniu napisała mi że zależy jej na przyjaźni ale nie wiem co odpisać ... Kochałem ją , dla niej zrobił bym wszystko , ale po tym jak mnie potraktowała mam doła ... (napisała mi że ma mieszane uczucia , że nie jest gotowa na związek i że to koniec) nie wiem co jej odpisać , nie chcę się z nią przyjaźnić bo każde wspomnienie przyprawia mnie o smutek ale z drugiej strony coś ciągle do niej czuje ... mam dużego doła co robić ?

Gość koko2202
jak dlugo byliscie razem? jak jestescie mlodzi?

Gość sadzę że przyjaźń,,,
tylko jeszcze bardziej Cię zdołuje i jeśli nigdy już nie macie być razem to lepiej unikać takich bliższych relacji bo możesz już się nie uwolnić od tego uczucia i żyć ciągle nadzieją.

Gość kochasz? walcz
nie kochasz - zamilcz

Gość Anonim123987
byliśmy krótko 1,5 miesiąca , wszystko było ok do zeszłego tygodnia ... nie wiem co się stało , ja mam 20 lat ona 19 , było super byliśmy po prostu zakochani w sobie a tu nagle .... :(

Gość Anonim123987
Re : kochasz? walcz nie kochasz - zamilcz łatwo się mówi , nie wiem co zrobić , po prostu źle się czuje , nie mam ochoty na nic ....

Gość tęsknię jak...
i tak bez wyjaśnienia zerwała ?

Gość Anonim123987
i tak bez wyjaśnienia zerwała ? Tak :(

Gość tęsknię jak...
:(🌼

Gość Anonim123987
Jak myślicie , zerwać kontakt i zapomnieć ? czy zostać przyjacielem i liczyć na to ze coś do mnie poczuje i że znowu będziemy razem ?

Gość tęsknię jak...
to trudne. Bo jak zerwiesz kontakt, to nigdy nie dowiesz się czy wrócilibyście do siebie. Z drugiej strony będzie ci ciężko być przyjacielem gdy ona będzie już z kimś innym.:(

Gość Anonim123987
ehh :(( wciąż nie rozumiem dlaczego ? przecież nie zmuszałem jej do niczego , robiłem dla niej wszystko , starałem się być jak najlepszy ehh nie mam głowy do myślenia :(

Gość tęsknię jak...
miłość jest trudna i wymaga cierpliwości

Gość Anonim123987
:/ jej podobno bardzo zależy na przyjaźni , ale ja sobie tego nie wyobrażam szczerze ... Kochałem ją a ona mnie tak "wystawiła"

Gość tęsknię jak...
„ Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą, nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje, (). spróbuj tej przyjaźni i zobacz jak będzie, lecz nie męcz się dłużej niż miesiąc, dwa :)

Gość Anonim123987
hyh zastanowię się nad tym , muszę się z tym przespać teraz mam milion myśli i nie wiem co robić dzięki za odpowiedzi i pomoc , jutro zajrzę tutaj i podejmę decyzje. :/

Gość Może czymś ją wystraszyłeś???
może zbliżał się czas na sex, może namawiałeś a ona właśnie pod tym względem nie była jeszcze gotowa ? gdybyś był jej całkiem obojetny nie proponowałaby chyba przyjaźni, bo po co się męczyć?

Gość Anonim123987
Re : Nie , nie namawiałem ją do niczego

Gość tęsknię jak...
jeszcze nie wszystko stracone :) 🖐️

Gość Anonim123987
ehh niby jeszcze nie wszystko stracone , ale źle bym się czuł stojąc obok niej czy rozmawiają z nią , bo mi na niej tak naprawdę zależy ale nie chcę jej zmuszać do związku czy coś .. boję się też że zauważy we mnie słabego faceta , i że będzie odrzucać moje starania ....

Gość Może czymś ją wystraszyłeś???
qurcze to może ona właśnie czekała aż wpijesz się w jej wargi, mocno przytulisz, postękasz do uszka ?:P może zabrakło u was tej iskry, przypadkowych muśnięć, dotknięć ?;)

Gość co pewien czas....
no, nie chcę cię zdołować, ale to klasyka: dajmy sobie czasu.... pozostańmy przyjaciółmi....zasługujesz na kogoś lepszego.... nie chciałbym/ chciałabym utracić z tobą kontaktu......będziemy w kontakcie.... To niestety moim zdaniem ewidentne symptomy zerwana. Odpuść. Może kiedyś będziesz się cieszył z tej decyzji, bo nie wiadomo, co za rogiem. Dziś Ci się to wydaje klęską, ale- aby napić się wina, z kielicha w którym była kawa- należy go najpierw wymyć. Ten moment pustki, to czas oczekiwania. Poczekaj. coś na pewno Los ci szykuje. Bab jest więcej niż facetów. A więc to Ty masz większe szanse. :)

Gość Anonim123987
masz racje dlaczego ja się mam dołować a ona nie , kiedyś zapewne znowu poznam fajną dziewczyne ....

Gość nor=
po co sie wysilać, nie ?:O

Gość Anonim123987
po co sie wysilać, nie ? co masz na myśli ?

Gość i co jej odpisałeś?
tak z ciekawości pytam

Gość nie straszyć !!
Masz doła, to go zakop zamiast boczyć się na cały świat i użalać się.

Gość Anonim123987
Przemyślałem to i po prostu spotkam się z nią i pogadam ...

Gość i co jej powiesz?
przyjaźn ? :)

Gość anonimka a
i co? jakieś postępy, czy nie odpisałeś :)