Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikun

dziewczynka przejechana - z 18przechodniów nikt nie pomógł

Polecane posty

Gość Pit z Zusu
Ja raz to obejrzałam nie mogłam sie uspokoić potem.

Gość lord stront
Nie mogłem na to patrzeć. Jesteśmy potworami, no nie wszyscy. Kurwa, w miarę normalny człowiek, na widok kogoś na drodze, dziecka! hamuje odruchowo, choćby nawet to nic nie miało dać. Potworne.

Gość mikikun
mój kolega wolał się zabić niż kota przejechać który wyskoczył mu na drogę

Gość mikikun
jak jechał samochodem ale co sie dziwić jak tam w chinach ludzkie płody z aborcji jedzą

Gość Azis jest bułgarskim cyganem
u nich jest inaczej, czytałam że były przypadki kiedy kierowca potrącił dziecko a potem przejeżdżał po nim jeszcze raz- bo za zabicie się mniej płaci- jakiegoś chłopca przejechali wtedy:(

Gość lord stront
mikikun Biedny gość, szkoda fajnego człowieka. Ja też omijam te zwierzaki na drodze, jak tylko mogę, a co dopiero dzieci. W ogóle jak widzę takiego malca przy drodze, to mnie coś skręca w środku, bo nigdy nie wiadomo co taki dzieciak zrobi, gdy bez opieki.

Gość teterter
boze moje dziecko jest w wieku tego malego boooze poplakalam sie!!!!!!!!! jak mozna takim byc!!!!!!!!!! biedne dzieckoo ;(;(

ale szczerze powiedziawszy też by na mnie większe wrażenie zrobiło rozjechane zwierzątko...kiedys widziałam jak gołąb sie dostał pod jeden samochod bo nie zdazyl przed drugim odlecieć :( :( a chinczyków tyle miliardów... nie szanują życia trudno im sie dziwic

Gość nie opowiadaj bzdur bo
"u nich jest inaczej, czytałam że były przypadki kiedy kierowca potrącił dziecko a potem przejeżdżał po nim jeszcze raz- bo za zabicie się mniej płaci- jakiegoś chłopca przejechali wtedy" owszem był taki przypadek tyle, że NIE za zabicie się mniej płaci, tylko za zabicie płaci się życiem, ten facet rzeczywiście zrobił to żeby uniknąć płacenia dziecku za szpital, ale w rezultacie został zatrzymany i dostał KARĘ ŚMIERCI

Gość mentaI cut
"a chinczyków tyle miliardów... nie szanują życia trudno im sie dziwic" o lol. a LUDZI tyle miliardów... więc też nie szanujesz innych?

Gość gabkamski
ona kocha gołąbki ;)

Gość to jest bez sensu
a czego innego spodziewać się po chinolach? mnie to wcale nie dziwi 🖐️

Gość zamiast mięsa z psa
jem mieso chińczyków