Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgfcvhbjnkmnbhvhjb

Mam orgazmy podczas masturbacji, a nie potrafię dojść ze swoim facetem

Polecane posty

Mam 20 lat i pierwszego poważnego chłopaka. Zawsze czułam, że moje potrzeby są spore i masturbuję się mniej więcej od 13-14 roku życia. Robię to na różne sposoby, nie mam żadnych nawyków z tych związanych, potrafię mieć orgazm zarówno w łóżku, jak i na fotelu czy pod prysznicem. Dochodzę szybko. Ze swoim facetem jestem ponad pół roku, od 3 miesięcy dochodzi między nami do konkretniejszych pieszczot, od 1,5 uprawiamy seks. Jestem wyluzowana, nie wstydzę się ani siebie, ani jego, ale gdy on pieści mnie dłońmi czy językiem (z dużą czułością i zaangażowaniem), jest mi miło... i tylko tyle. Nie wyczuwam, by budowało się to charakterystyczne przedorgazmowe napięcie. Mówię mu, jak ma to robić, on sam próbuje różnych rodzajów pieszczot, ale nic z tego. Bardziej podnieca mnie, gdy mizia mnie po brzuchu i lędźwiach, całuje po karku czy liże i poklepuje sutki niż kiedy majstruje w okolicach łechtaczki. Jest mi głupio, bo widzę że się stara, a ja nie dochodzę i nie chcę też udawać orgazmów, bo wiem że to do niczego nie prowadzi. I nie wiem czy w ogóle i czyja to wina :(

niczja to nie jest wina jest milym fajnym chlopakiem ale nie dziala na ciebie, twoje cialo wlasciwie nie reaguje na jego pieszczoty.... ale wzyciu czesto tak bywa, kiedy z chlopakiem jest wszystko ok czesto nasze cialo nie reaguje, potrzebujesz kogos jednoczesnie silniejszego i pewnego siebie a z drugiej strony czulego faceta... zmien faceta....ochota na sex z obecnym partnerem sama nie przyjdzie

Ale ja mam ochotę na seks z nim! I jestem podniecona... Po prostu to podniecenie nie znajduje ujścia w orgazmie i tyle :(

Gość nnbwktrnr
dlaczego od razu radzicie zmiane faceta? :o

To usiądz i zmasturbuj się przy nim. Albo na nim. Po prostu pokaz mu co ma robić.

On ma 25 lat. Nigdy nie rozmawialiśmy o masturbacji i chyba nie zdecydowałabym się na coś takiego

Gość bo to widocznie cienki bolo
uuuuuu jeszcze jakieś hamulce masz przed ukochanym ...to dobrze nie wróży na przyszłość ! :D najprostsza metoda [jest ich parę] żebyś doszła to ... generalnie on ciebie puka od tyłu ...na leżąco ... siedząco ..klęcząco .... czy stojąco a ty pobudzasz sobie sama łechtaczkę 🖐️ ręką

A jakie są te inne metody? :)

" masturbuję się mniej więcej od 13-14 roku życia. Robię to na różne sposoby, nie mam żadnych nawyków z tych związanych" Ależ masz, masz... Od 6 lat podczas orgazmu jesteś SAMA! Mam wrażenie, że dopóki się nie przelamiesz i nie zmasturbujesz w obecności partnera, to możesz zapomnieć o wspólnych orgazmach i nawet zmiana partnera nic tu nie pomoże, bo to ty sama przyzwyczaiłas swoje ciało do orgazmów w SAMOTNOŚCI. Twój mózg nauczony doświadczeniem wielu lat nie akceptuje towarzystwa podczas orgazmu i blokuje doznania. (Na tej samej zasadzie jak obecność innej osoby powoduje, że czasem mamy trudności z wysikaniem się, choć fizycznie nam się bardzo chce) Zmien to jak najszybciej, bo samo się nie "nprawi"!

a jak sie poznaliscie wiem ze nie na temat ale mnie to ciekawi i chcialbym to wykorzystac w swoim zyciou