Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poeblos..............

Dlaczego dziewczyny w wieku 30 - 31 lat wyglądają już tak staro?

Polecane posty

starzeją się zbyt szybko, i jak tu wierzyc w miłość do mkonca zycia

może dlatego, że tak szybko tracą dziewictwo?

Gość logik i matematyk ruski
jak seksowna jest i zdrowo żyje to ruchana bedzie chętnie przez facetów nawet do czterdziestki!

Gość Ja tyzzzzzzzzzzz
znam wiele takich co są po czterdziestce i chętnie są "ruchane" przez starszych i młodszych facetów

Gość Ja tyzzzzzzzzzzz
znam wiele takich co są po czterdziestce i chętnie są "ruchane" przez starszych i młodszych facetów

odbiegacie od tematu, pytanie było o wygląd a nie czy bedą ruchane

Włącza im się taka lampeczka "kochna jedziesz na rezerwie i daruj sobie" Więc tną włosy na krótko farbują na jakiś brzydki kolor tak bym miał odrosty i przestają dbać o linię i automatycznie mają o 10 lat więcej. Ale są jak wspomniano wyżej czterdziestki "ruchane " przez wielu i to z ogromną satysfakcją.

mam na mysli rysy twarzy, traca swój urok, a nie czy sa ruchane

Gość niski smrodek
poeblos popatrz sie na 16ke, 20ke, 25ke i 30ke 20ka nie ma juz takiego blysku w oczach jak 16ka 25ka nie ma juz takiej gladziutkiej napietej skory na twarzy jak 20ka 30ka ma zmarchy, skore jak wygarbowana a psychice to juz nie bede pisal

no własnie patrze i popieram co napisales/as

Gość no wiec waszym zdaniem co
mamy ze soba zrobic po ukonczeniu 25 roku zycia?

ten temat jest tylko refleksją nad smutna rzeczywistoscia, a nie próba znalezienia złotej rady moze klasztor buddyjski? :)

Gość niski smrodek
my czyli kto?

Temperament, wdzięk osobisty jest niezbywalny. Naprawdę znam kobiety mocno po trzydziestce a lepsze są niż cztery osiemnastki :classic_cool:

Gość najwiecej na ten temat mają
do powiedzenia faceci, dla ktorych szczytem marzen jest zona po 30stce, a o mlodszej nawet nie maja co pomarzyc, bo sami nic soba nie reprezentują - ale pogadac glupoty, by sie dowartosciowac - zawsze mozna

Gość niski smrodek
ja to widze w ten sposob: jesli poznaje kobiete co ma 20 lat i jestem z nia w sposob ciagly do czasu kiedy ma 30 lat to sa dwie mozliwosci: a) byla ladna ale charakter miala/ma okropny b) juz nie jest taka ladna, ale zawsze bylismy przyjaciolmi i nawzajem sie szanowalismy jesli a) to wyrzucamy zlom jesli b) to ciagniemy to do smierci natomiast jest dla mnie nie do pomyslenia ladowac sie w jakies odpady po innych facetach. to nie ma nic wspolnego z dziewictwem. chodzi o to, ze jakis sobie tam pouzywal/pouzywali i nam zostaly nedzne resztki i to zwykle majace pretensje za tamtych poprzednich. wniosek: bez wzgledu na nasz wiek, zadawajmy sie z mlodymi majac nadzieje, ze kiedy sie zestarzeja to nam to nie bedzie przeszkadzac bo bedzie nam zalezec na ich innych cechach. dziekowac losowi, za mam przypadek b)

Gość wierzcie albo nie............
w wieku 28 lat musialam pokazac dowod osobisty czy mam ukonczone 18 lat kupujac butelke szampana w sklepie. Sprzedawczyni nie chciala mi uwirzyc ze to byly moje 28 urodziny. w wieku 32 lat nie chciano mi sprzedac papierosow w USA bo nie wierzyli ze mam 32 lata. Musialam isc po dowod osobisty. dokladnie 2 tygodnie temu kasjerka w supermarkiecie rowniez chciala ode mnie dowod osobisty kiedy kupowalam paierosy - mam teraz 36 lat...no i owszem faceci i mlodsi i starsi chetnie by mnie wyruchali :-) aktualnie mam 3 adoratorow :-) PS od ponad 25 lat nie mieszkam w PL wiec widocznie w PL kobietys sie tak strasznie starzeja i zaniedbuja..mozliwe :-)

Traktowanie kobiety ( nawet prostytutki ) jako "odpad" i wyrażanie się w sposób przedmiotowy nie zbliży Cię do żadnej kobiety, bo one mają szósty i wykrywają takie dewiacje już po pierwszym słowie w konwersacji :classic_cool:

Gość faceci też juz nie ci
co w wieku 20-25 lat:(

Gość jacie ni krecee
kazdy ma inny typ urody,i nieprawda ze w pl kobiety nie dbaja o siebie jak ktos wyzej pisze,jedni wygladaja na swoj wiek inni starzej a inni mlodziej zawsze tak bylo,ja w wieku 30 lat zaszlam w ciaze a ginekolog po badaniu powiedzial ze jak stanelam w drzwiach to myslal ze mature wlasnie napisalam,to jest baaardzo mile nie wygladac na swoj wiek i byc ocenianym na mlodsza osobe,ale nie generalizujcie ludzie

mówie o pewnej prawidlowosci

Gość 37letnia i zajechana
Dlatego, że robimy własną robotę plus za naszych meżczyzn, bo się toto do niczego nie nadaje. Praca + dom + opcjonalnie bachory + facet o menatlności bachora = zużycie psychiczne i biologiczne w wieku 30 lat. Więc zamiast głupio pytać idź zrobić swoją połowę obowiązków domowych, zamiats łaskawie wynieść czasem śmieci i nazywać to "pomocą"... :O

Gość jeden trzy i dwa
kobieta jak o siebie nie dba to nawet w wieku 19 lat wyglada staro i nieapetycznie. proste. ja tam jak widze 30 tkę to zazdroszcze jej m.in: -pewnosci czego pewnie tobie brakuje bo nie rozumiem jak zrowy facet moze gardzic pelnowartosciowa kobietą (jakby nie bylo w kwiecie wieku) naprawdę bardziej podobaja ci sie nastolatki z kg tapety na gebie? ktora nie wie jak ma się zabrac do robienia loda, albo nigdy nie dastala orgazmu bo tak naprawde sama nie jak?

singielki tez tak się starzeją

blask w oku to na pewno jest wazny

Gość lomax
dlaczego beztalencie Doda smroda w wieku lat 26 wyglada na ponad 40 ? alhohol,nikotyna i dawanie dupy od wczesnej mlodosci zrobily swoje

Gość chwila, chwila
najpiekniejsze kobiety to te , które: - nie pija -nie pala -nie puszczaja sie - nie przebywaja w zadymionych pomieszczeniach typu kluby - uprawiaja sport - maja dobre serce - maja dobre geny - nie naduzywaja makijazu