Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryknow

szkoła uwodzenia

Polecane posty

Gość patryknow

czy ktoś z Was miał sposobność wziąć kiedyś udział w kursie uwodzenia? jest to dosyć droga impreza, ale ponoć efektowna. jestem ciekaw czy faktycznie tak działa jak mówią.

Gość ameliagrs
Sama jestem ciekawa jak to działa. Słyszałam, że uczą tam uwodzenia poprzez manipulację. Niedobrze. Kazdy facet potrafi uwodzic, nie trzeba sie w tym szkolić.

Gość zwariowac mozna
jak sie nie na tego 'czegos' to zadne szkoly nie pomogaa

Gość brzdki;(
wątpie ze poradziliby sobie z moim przypadkiem

Gość brzdki;(
wątpie ze poradziliby sobie z moim przypadkiem

Gość sccs
Do większości tych ekspertów ze szkół uwodzenia to zaufania nie mam, ale akurat Rafał Żuber jest dobry. Naprawdę jest obcykany w te klocki ;) Można zresztą zobaczyć jak on sam podrywa na jego filmikach ze strony www.uwodzenieipodryw.pl . Robi to fachowo. Dużo się od niego sam nauczyłem.

Gość Wafel555
Tak się składa, że mam kilku dobry kolegów prowadzących tego typu zajecia. Majacych swoje szkoły uwodzenia. Powiem wam jedno, na pewno podniesie to waszą samoocenę i odwagę, ale to mozna uzyskac samemu... Reszta to bujda na resorach.

Gość gość
A sz. P. Rafał Żuber to baran który robi sobie darmowa idiotyczną reklame bo pewnie nie ma klientów :/

Gość gość
Juz lepiej kupcie sobie kilka książek o uwodzeniu itp. technikach NLP itp. Oni własnie przekazują wam wiedzę z tych ksiażek. Przeczytaj ich parę, a bedziesz też mógł być mentorem ;)

Gość Geralt4
Ja akurat bardzo lubię sobie poczytywać różne poradniki dotyczące podrywu i staram się tę wiedzę stosować w życiu. Ostatnio dużo materiałów znalazłem na stronie uwodzenieuk.com. Tu też można się umówić na szkolenie z ekspertem, ale jeszcze z czegoś takiego nie korzystałem.

Gość pomocnajaaaa
Chcesz poznać odpowiedź na nurtujące Cię pytanie? Przeczytaj książkę Zaplecze - Violetty Komar. Polecam, mi pomogła :)