Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tricia.l.

Brak Bólu piersi, ciąża? pomozcie Mamy

Polecane posty

Gość tricia.l.

Pomożcie prosze, napiszcie czy wszystkie z Was miały ból piersi w pierwszych dniach/tyg po zapłodnieniu? czy to był Wasz objaw? Mnie zawsze!!! od kilkunastu lat przed okresem bolą niesamowicie są większe nabrzmiałe, a teraz takie flaczki, nic zero bólu, do okresu dwa dni;/ Co się mogło stać?

Gość onaolaaa
poprostu Cie nie bolą i tyle...

Gość mnie nie bolą piersi nigdy
ani przed okresem, ani gdy byłam w ciąży.

Gość kichalka kakaka
pomocy czy ktos tak mial i byl w ciazy??? mam tydzien do okresu zawsze bolaly mnie strasznie piersi i brzuch a teraz piersi bolaly tylko jeden dzien i dzis nic juz nie czuje ? czy to moze byc ciaza dodam ze kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i skonczyl we mnie:/ prosze o odpowiedz

Gość karolina456
Kochaną mnie w tym cyklu też nie bolały. Dopiero kiedy zaczęła się opóźniać @ zaczęły tak stopniowo boleć. Dziś bolą tak że wytrzymać nie mogę. Są twarde jak kamienie i nigdy aż takie nie były i tak nie bolały. Nie wiem właśnie czy jestem w ciąży bo mam bardzo nieregularne @. Test robiłam jakiś tydzień temu. Negatywny. A okresu jak nie ma tak nie ma. Dziś to już 22 dzień jak się spóźnia.

Gość karolina456
Ją tak mialam w tym cyklu. Nie bolały do terminu @ po nim zaczęły stopniowo boleć. Dziś bolą strasznie. Test robiony tydzień temu negatywny. Dziś już 22 dni jak mi się spóźnia. Ale @ mam nieregularne więc chyba muszę powtórzyć ten test.

Gość karolina456
Ją tak mialam w tym cyklu. Nie bolały do terminu @ po nim zaczęły stopniowo boleć. Dziś bolą strasznie. Test robiony tydzień temu negatywny. Dziś już 22 dni jak mi się spóźnia. Ale @ mam nieregularne więc chyba muszę powtórzyć ten test.

Gość karolina456