Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swayze

przeciwnik diet

Polecane posty

Jestem przeciwnikiem wszelkich diet, choć prowadzę wczasy odchudzające i jest stosowana 1000 kcal. i plaż południa. Ograniczenie w wyżywieniu popieram tylko podczas pobytu na wczasach, żeby organizm pobierał zapasy, po powrocie do domu trzeba jeść normalnie ale zdrowo. Generalnie dieta jest ale dla ludzi chorych.

Gość kajshd
a co mylisz o dukanie?

ja stosuję dietę 1000kcal i od 2 stycznia schudłam już prawie 4 kg, oczywiście codziennie staram się ćwiczyć. czy zdrowo jest tak chudnąć?

Gość eeh
c zrobic zeby schudnac , mqm 22 lata

Gość kajshd
a dieta dr haya? dobra czy nie?

bylam na diecie plaż 4 lata temu i ładnie schudlam 15, kg w 2 miesiace i tydzien o 5 za duzo , ( chcialam tylko 10 kg) , od tej pory wrocilo mi 5 kg i nie wiem jaka diete zastosowac ( od grudnia jestem na kaloriach)

mjluska. Tak trzymaj. Nie odpowiem Wam , co myślę na taką czy inną dietę, gdyż napisałem że, jestem przeciwny stosowaniu diet. Odchudzam ludzi 14 lat na wczasach rekreacyjno- odchudzających bez efektu jo-jo.

swayze ja na dobre zamierzam pożegnać się nadmiernymi ilościami ziemniaków, cukru, białego pieczywa i tłuszczu. planuję już zawsze jeść więcej warzyw i owoców bo to dobrze na mnie wpłynęło, a dzięki ćwiczeniom czuję się super.mam mnóstwo energii. a czytałam, że zdrowo chudnie się ok 1kg tygodniowo, że organizm się przyzwyczaja i skóra się lepiej trzyma.

dietę plaż polecam a właściwie nie dieta, tylko sposób żywienia. Zostaw 1000 kcal. i wróć do plaż. Zacznij od drugiego etapu, jeżeli masz możliwości, ćwicz i maszeruj ( nie biegaj ).