Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awe78

zaborcza żona

Polecane posty

Gość awe78

Poradzcie mi proszę co mam robić -moja żona z dnia na dzień robi się bardzo zaborcza ,wyzwiska są codziennością ,regularna kontrola gdzie idę,co robię, gdzie dzwonie- sprawdza mi telefon,na odwiedziny mojej mamy zgadza się czasowo bo jeżeli wizyta trwa dłużej po wyjściu (mamy) mam awantury,pracuje i to ciężko ale pieniędzy nie widzę,pieniędzmi dysponuje żona zawsze braknie do następnej wypłaty tu muszę zaznaczyć że nie piję i nie palę (żona nie pracuje)mamy czteroletniego syna.Do wyzwisk z jej strony doszły rękoczyny narazie ją przytrzymuje za ręce(próbuje mnie uderzyć) , ale nie wiem ile to wytrzymam a najgorsze jest to że temu wszystkiemu przygląda się dziecko.Co robić? żeby nie było za póżno, jestem osobą bardzo opanowaną ale zaczynam już mieć wszystkiego dośc.

Gość n sc w
widocznie jakies powody jej dajesz

Gość gggggertere
dokladnie! to przeciez jakas wariatka!!

Gość kaloszka
ja jestem taka sama jak twoja zona

Gość awe78
Odnośnie do odpowiedzi N SC W nie daje żonie żadnych powodów do takiego postępowania wręcz odwrotnie obchodziłem i obchodzę się z nią jak z jajkiem ponieważ bardzo ją kocham, ale w obecnej chwili mam wszystkiego dość.

Gość zielona trawkaaaaaaa
sluchaj to dla niej nie jest latwe ona nianczy dziecko a ty wychodzisz i robisz co chcesz a twojej matki moze zwyczajnie nie lubic ty mozesz jezdzic do mamusi z mala to mi wyglada na zalamanie pogadaj z nia po sexe np.jak oboje bedziecie odprezeni i zaproponuj psychologa powiec ze ja rozumiesz ale ze ciezko ci to zniesc

i nie pozwalaj jej trzymac calej kasy dawaj jes wieksza czesc bo pewnie robi zakupy ale musisz miec swoje pieniadze nie jestes przedszkolakiem tylko doroslym czlowiekiem

Gość awe78
DO ZIELONEJ TRAWKI-dziękuje za komentarz ale mi nie wolno nigdzie samemu jeżdzić(nawet do swojej matki)bez jej zgody, o wszystkim musi wiedzić, nie mogę mieć kolegów nie mogę samodzielnie ubrać dziecka i iść z nim na spacer samemu mam jedynie zezwolenie na dojazd do pracy i z powrotem. Ja pracując nie wiem co w tym czasie robi moja żona.

to nie zgadzaj sie na cos takiego to podle ja nie znosilam swojej tesciowej nie chcialam jej widziec u siebie ale czesto namawialam meza zeby ja odwiedzal tez jestem zaborcza ale to ze strachu on mnie zdradzi oszuka ale mialam tego swiadomosc staralam sie cos z tym robic nie pozwalaj jej na to wyslij do psychologa i nie niszcz sam siebie kurcze nie przesadzaj z tymi wypadami z kumplami ale nie jestes wiezniem

Gość halazmodą
jak zona nie pracuje, a w domu syf, lodowa pusta, obiadu brak, dziecko zapuszczone, to wiesz co robi. wylania sie obraz nieomal idealnego meza i zony furiatki. sa 2 mozliwosci, albo nie jestes taki idealny jak sam o sobie myslisz i wtedy ty masz problem psych, albo jestes w porzadku, a twoja zona cierpi na jakies zaburzenia.

Gość mruffkavmala
a co ty ubezwłasnowolniony jesteś? Każ jej isć do pracy, dziecko do przedszkola, sprawdzaj wydatki. Ależ cipka z ciebie. Powiedz jej wreszcie, że się rozstaniecie, jeżeli nie zmieni postępowania.

Gość tomek311
ja bym chcial miec zaborcza zone-sluchalbym sie jej i sluzyl jej

Gość LarsUlrich
zachowuje sie tak bo wie, że nic z tym nie zrobisz, nie postawisz sie itd.

Gość gość
wiesz co autor. Ja miałem tak samo. W dodatku brała prochy przez jakieś 10 lat. W końcu chciałem ją wypierdolić na zbity pysk. Nie chciała odejśc, a leczyć się też nie chciała, w końcu puściły mi nerwy i zaczołem napierdalać. Pomogło.