Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

co to ma być?!

Polecane posty

hehe homerycki śmiech?! :D :D co to ? kurde ale co to ma znaczyc? za co mnie to spotkało?:D czyżby cenzor/moderacja wiedzieli o moich niecnych uczynkach? :(

Homerycki śmiech, to śmiech nagły, od którego nie sposób się powstrzymać. :D Pierdykam, chciałabym, żeby mi jakiś temat zablokowali w ten sposób. :D Jesteś mężczyzną? :classic_cool:

Za dużo przecinków. :classic_cool: A blokada świetna, dawno się tak nie uśmiałam. Chyba wreszcie wiem, kim jest mój prywatny podszyw.:D

Z tego zdjęcia wynika, że jesteś feministką. Odrzuciłaś stanik już na etapie rozwoju embrionalnego. :(🖐️

niee ja pod Ciebie sie nigdy nie podszywałam, w ogole ostatnio już rzadko to robię... a z tym łobuzem to nie wiem za co...ale troche namieszałam na jednym temacie ;D tzn chciałam posuwuać pewne cudze posty żeby był porządek :classic_cool: i podszywałam sie pod wróżke :D

homerycki śmiech jest świetny :classic_cool: użyje tego przy okazji jakiejs inteligentnej rozmowy z moimi bystrymi wyimagnowanymi przyjaciółmi z kółka miłośników szpachli i kilofa

Ty na stówę nie jesteś moim podszywem, Ciebie bym w życiu nie podejrzewała. Spokojnie, to komplement.:classic_cool:🖐️

prawa i nie pokazałas? ciekawe co o actcie powiedza w teleeskpresie ... a ja musze sciagac dalej potrzebne pliki nim bedzie za późno 😭 eh oby rydz rudy lis nie podpisał tej cholernej umowy...bez muzyki zgine przepadne 😭