Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonalala

Jakie jest uczucie miec motyle w brzuchu?

Polecane posty

Gość szalonalala

Ja jak całuje sie z moim mężczyzną to czuje taki dreszcz przyjemny cos takiego. Czy to sa te motyle? możecie opisać jakie jest waszym zdaniem to uczucie?

Gość szalonalala
Jak to u was jest?

U mnie to jest takie uczucie jak przy szybkiej jeździe winą w dół. Uczucie takiego zawieszenia na sekundę. A poza tym mam dreszcze. Coś mniej więcej w tym stylu ostatnio przeżywam, kiedy jestem obok mojego "wymarzonego"

Gość Nie paryżanka
zjedz jakies gasiennice, poczekaj az wylegna sie z nich motyle i wtedy poczujesz:O

Gość szalonalala
Jak dotknie mnie swoim torsem to odrazu mi się robi przyjemnie że wow, albo jak dotknie ręką mojego brzucha.

szalonalala - to ja nie wiem, co ja bym przeżywała w takiej sytuacji, chybabym eksplodowała :)

Gość onakita
Hm.....szkoda,że już nie mam tego uczucia :( .Jest to cudowne uczucie :) Dodam,że jestem mężatką,ale niestety,chyba już jest rutyna.... dużo bym dała za takie uczucie jak te motyleczki :)

onakita - zamień się ze mną, jak Ci motyli brakuje. Ja bym dużo oddała żeby mieć męża, ba nawet za tę rutynę. A nie - motylki w brzuchu na sam widok faceta.

Gość szalonalala
Tęsknie za tym uczuciem jak niewiem. Może tak mam że to mój pierwszy facet.

Gość onakita
Rhovannion,jesteś pewna?! :).ok.to robimy zamianę :) Ty mi motylki,ja ci mojego męża :)

onakita - jestem pewna. Ty do swojego męża możesz się przytulić, a ja na pana od motylków mogę tylko patrzeć i to z daleka.

Gość Klololowa
To jak jedziesz windą i ona się zatrzymuje i masz takie śmieszne uczucie w żołądku :) to mniejwięcej tak właśnie objawiają się motylki

Gość onakita
Rhovannion,kochana,ale pewnego dnia może tak się stać,że ten pan od motyli okaże się tym cudownym,wymarzonym......i też będziesz się do niego przytulać,a motylki będą wirować że ho,ho :) Kurcze,naprawdę tęsknie za czymś takim :(

Gość onakita
Więc życzę jej bardzo,bardzo szczęścia i napewno niedługo ją spotka :),:)