Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ImLovinTTTT

Marzy mi się takie auto, wtedy każda laska była by moja

Polecane posty

Gość kill bill2
każda blachara w okolicy :D

Gość ehuwhi
Oj nie każda mój drogi. Mój chłopak ma starego passata i kocham go nad zycie:-)

Gość glutyyyyy
ale prostak. Miłości nie upolujesz na samochód a jedynie dupę na pare razy ale może o to Ci chodzi.

Gość ImLovinTTTT
ehuwi.. ale jakbys nagle poznała fajnego goscia z takim autem to twój passacik zszedł by na drugi plan

Gość ukainiec
w uk każdy czarnuch takim jedzci, tu przodują mazdy 6 wypasione, bmw dla cieniasów

Gość yjy
jesteś jeszcze dziecinny jak tak myślisz, masz pewnie ponad 20 lat i myślisz że kobiety na to lecą, możesz mieć dom z basenem i mieszkanie na hawajach i nie każda by z tobą chciała być. uwierz mi!

Gość ehuwhi
ImLovinTTTT-wiesz, nie dziwie się ze Cię zadna nie chce. I masz wymówke: nie mam super auta. Bo po prostu jesteś plytki. taki chodzący prostaczek, który myśli,ze jak wyjedzie bmw i wystawi lokiec to kazda zacznie się slinic. Na szczescie nie kazda taka jest.

Gość niekonieczny
każdy głupi qtas myśli, ze za pieniądze mozna mieć tępy kretyn

Gość ukainiec
to jakimś bidokiem chyba jesteś, karkiem. bo zagranicą same nowości jeżdzą i laski się nie rzucają na takich, tylko w pl, wozy na złom jeżdzą ze na palcach mozna policzyc ale jaka laskę złapiesz, co nogi rozlozy szybko, i innym tez da:)

Gość niekonieczny
skończyleś lakcje odrabiać tio idź spać

Gość ImLovinTTTT
buahaha beke mam z was pasztety :D tak tak, sciemniajcie dalej, ze kasa nie ma znaczenia, a w rzeczywistosci kazdy bogacz ma zajebiste laski a wy zamulacie przed kompem, zal mi was

Gość ukainiec
pasztetem to ty musisz być ze zamisat penisa auto musisz miec wypasione hehe, jak sie penisem nie zatrzyma laski to moze wozem pustaku

Gość ehuwhi
ImLovinTTTT-a Ty co tu robisz? zakładasz beznadziejny temat, tak samo beznadziejny jak Twoja osoba. A skoro już masz takie założenie i marzenie na taki samochod to zamiast jęczeć to sobie na taki zarób. I nie mierz wszystkich swoją miara. Może Twoj stereotyp wynika z własnych doswiadczeń?

Gość no oczywiscie
a mi sie marzy ferrari ale wiadomo ze choc nie wiem jak byscie sie starali nie zrobicie z tico ferrari :)