Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga druga druga

alimenty dla drugiej żony

Polecane posty

Gość druga druga druga

Mam problem- mój mąz płaci dość wysokie alimenty byłej zonie, tak wyszło. To mnie nie denerwuje, wnerwia mnie fakt, ze ona często dzwoni do niego po dodatkową kasę, bo twierdzi, ze jej brakuje, a to na lekarza , a to na okulary i tak w kółko. nie skutkuje tłumaczenie męża , ze nie ma już takiego obowiazku wobec niej. Ona twierdzi, że jej się nalezy i już. Mąż nie chce być chamski ale jego granica cierpliwości się wyczerpuje. Jak delikatnie pozbyc sie tej piranii?

Gość do pracy niech idzie
pasozyt jeden!!! Jak ja widze takie pizdy to bym im w leb trzasnela zeby w koncu zaczely zarabuiac na swoje utrzymanie...pieniadze powinny nalezec sie dzieciom a nie jej. a takie baby chca wiecej i wiecej bo to musza sobie kecke nowa kupic, a to do kosmetyczki isc...pasozyty cholerne

Gość ptasiek nastroszony
a ruchal? to teraz niech uiszcza hahahaha

Gość to dlczego piszesz tu ty ,
a nie maz ? Boli cie ,ze kasy masz mniej ?

Gość druga druga druga
do ptaśka- umiesz czytać ?Uiszcza, uiszcza ale chodzi o dodatkową kasę, której płacić nie musi

Gość to dlczego piszesz tu ty ,
to po co daje ? Skoro placi alimenty , to niech wprost jej powie ,ze nie ma i jej nie da.A nawet jakby mial to nie musi , bo placi juz alimenty.

Gość ptasiek nastroszony
ale majac klase i godnosc powinien. facet z klasa spelnia zachcianki Niewiasty niewinnej , szczegolnie tej , ktora ruchal

Gość druga druga druga
piszę ja a nie mąż bo to jest forum dla kobiet . mnie nic nie boli bo mało korzystam z kasy męża, zarabiam swoja kasę, mąż pracuje w mojej firmie

Gość kill bill2
zarabiam swoja kasę, mąż pracuje w mojej firmie no to nieźle...:D Poustawiałaś się panna...ale nie do końca :P zwolnij meża :D

Gość druga druga druga
ale ona twierdzi ,że jej się nalezy i nie trafiaja do niej inne argumenty. Posrała z tymi telefonami

Gość Oczywiście że
alimenty na żonę to kurestwo.Ja mam prawie 60 lat,obecnie od roku status bezrobotnego.W trwającej obecnie sprawie rozwodowej /na mój wniosek/ sąd obniżył alimenty na żonkę do 1200zł.Póki co mój zasiłek wynosi 550zł.Moja żona praktycznie nie pracowała.Od 30 lat jest na rencie-obecnie ok.700zł.Syn w wieku 34lat.Do kurwy nędzy,skąd mam brać tą kasę??

Gość druga druga druga
do kill - !. nie jestem panną 2 dlaczego mam go zwolnić? 3. dlaczego sie ustawiłam?

Gość ptasiek nastroszony
to co uiszcza to nie tyle on co jego piniendzamy sad z czuwajacym nad prawidlowoscia komornikiem to sie nie liczy. liczy sie to jakby sam sie poczuwal i dawal kase by Niewiescie niewinnej , niebogiej ukoic bol zmarnowanego przezen jej zycia i za to ze zle ja ruchal bo juz z nim nie jest. jednak facet to szwynia

Gość druga druga druga
ptasiek -ubawiasz mnie :D Skąd wiesz, że niewiasta niewinna w bólu trwajaca?

Gość kill bill2
1. to była przenośnia 2. jedyny sposób aby osiagnac to ci chcesz - urwać finansowanie byłej 3. małzonek jest twoim pracownikiem a więc jak każdy najemny pracownik pracuje na twoją rzecz w razie twojej fanaberii może zostać bez źródła utrzymania

Gość druga druga druga
do kill , ja nic nie chcę osiągnąć, bo to raczej mąż ma problem i niejako w jego imieniu tu piszę, mnie jest wsio rybka, nawet jestem w stanie ją zrozumieć(tę byłą). to raczej mój mąż się zżyma bo chamem nie jest i nie umie się od jej żądań odczepić

Gość kill bill2
bo to raczej mąż ma problem skoro mąż ma problem to niech maż problem rozwiązuje :)

Gość kill bill2
i nie umie się od jej żądań odczepić nie nie umie tylko nie chce. Jakby chciał toby sie nauczył :)

Gość druga druga druga
oj niebądź tak zgryźliwa :) , facet z rodzaju tych dobrych ciapków :), właśnie to w nim kocham ale w tej konkretnej sprawie szkoda mi go i tyle. Raczej wolałabym jakieś konstruktywne rady a nie wyzłosliwianie się :)

Gość ptasiek nastroszony
tak bardzo go jeszcze kocha ze po nocach za nim szlocha i by ukoic swoj bol ma nadzieje na to ze on ja odpowiednimi kwotami na prezenty-pocieszki zasili , ze jednak nie szwynia. tak go kocha ze w to nie moze uwierzyc

Gość druga druga druga
chyba jesteś młody bo tylko to usprawiedliwia głupote, którą prezentujesz :D

Gość cvzczfa
Jest na to rada: kupić telefon samsunga, bo w nim jest opcja zablokowania numeru (może w innych też jest - tego nie wiem). Miałby ją zablokowaną i nawet nie wiedziałby, że ona do niego dzwoni i czegoś od niego chce. Regularnie wysyłać zasądzone alimenty i nie kontaktować się z nią. Po co Wam ktoś trzeci w rodzinie? ;)

Gość druga druga druga
dzięki , może skorzystamy :)

Gość ptasiek nastroszony
zaskarzyc o nekanie to moze ew wygrana kwota odszkodowania zrekompensuje Wam straty zwiazabne z jej miloscia do Was

Gość druga druga druga
też konstruktywna rada :) Dzięki

Gość kill bill2
ale w tej konkretnej sprawie szkoda mi go i tyle. Raczej wolałabym jakieś konstruktywne rady a nie wyzłosliwianie się przykro mi, nie potrafie ci poradzić :(

Gość Oczywiście że
problem polega na tym że w Sądach Rodzinnych zasiadają same baby i wbrew jakiejkolwiek logice wydają werdykty z sufitu.Jak można zasądzić 1200 zł alimentów od bezrobotnego 60 latka??Rozwód bez orzeczenia o winie.To jest państwo prawa??Złożenie apelacjinic nie zmieniło.

Gość daj zyc zyc
Daj zyc chlopowi i sama sie wez za robote . To juz 4 lata , a Ty jak smrod w gaciach sie za nim ciagniesz :D . Zero jakiegos honoru - nic kobieto. Alimenty sa przyznawane owszemw takiej sytuacji , ale jak na stare lata nie masz za co zyc tudziez nie mozesz podjac pracy z powodu choroby . Jak jestes zdrowa to Cie tylko wysmieja i kaza podjac prace.

Gość daj zyc zyc
eee pomylilam watki - sorry :D