Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 37 lat i jestem

mam 37 lat i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość mam 37 lat i jestem

prawiczkiem jestem niski - mam 168 cm wzrostu mam nadwagę - ważę 82 kg noszę okulary mam zakola i od niedawna łysieję na czubku głowy mam małego penisa - 13 cm jąkam się jestem nieśmiały nie mam znajomych pracuję fizycznie i zarabiam poniżej 2000 złotych miesięcznie nie mam prawa jazdy - mama nie pozwoliła mi zrobić jak skończyłem 18 lat bo byłem za młody i to niebezpieczne, a potem nie było kiedy mieszkam z rodzicami - no bo gdzie z takimi zarobkami, nie stać mnie na własne mieszkanie mieszkam w małej miejscowości i nie mam możliwości kogoś poznać po pracy wracam do domu i oglądam telewizję nie mam życia towarzyskiego każdy dzień jest taki sam: praca - dom nie mam hobby nie chodzę na dyskoteki nie słucham muzyki nie czytam książek mam żółte zęby i w dodatku krzywe przegrałem życie?

Gość Xylometazolin
Wygrywasz z nami jako najstarszy prawiczek tutaj

Gość Powinieneś sie zabić
Na Twoim miejscu już dawno kupiłbym solidny sznur i skończył jako huśtający się na linie pechowiec, jakim niewątpliwie jesteś.

Gość to !offerma założył ten topik
🖐️

Gość to na bank !offerma wszystko
się zgadza

Gość fgsdfgsfdg
mam 24 lata 190 cm wzrostu 85kg wagi nosze soczewki odrobinę dłuższe włosy, powoli pojawiają mi się zakola :( 16,14,4 bez szału proste aczkolwiek nie tak białe zęby jakbym chciał też nie mam prawka, ale tekst o tym że przez 19 lat nie było kiedy mnie rozbawił:D też mieszkam w małej miejscowości, imprezuję regularnie i dam sobie głowę uciąć nikt poza moim bliskimi przyjaciółmi nie wie o moim stanie. kobiety przezwanie uśmiechają się na te informację, nie szyderczo bynajmniej ;)

Gość ruda dziewczyna 123
rozumiem niesmialosc, ze sie nie jest przystojniacha ale jak facet nie slucha muzyki i nie czyta ksiazek, jest dla mnie inwalida, w ogole facet nie uduchowiony jest dla mnie kompletnie nie atrakcyjny

Gość ja sie ciesze ze jestem
prawikiem na sama mysl ze mialbym wlozyc swojego penisa w cos tak obzydliwego jak cipa mam odruchy wymiotne

Gość powiem tylko że Grzesław
z ogólnej ma 45 lat i jest prawiczkiem 🖐️

Gość azillla
smutna tragedia

Gość do autora tego topiku
powinienes wziac sie w garsc i starac sie poprawic kazdy element twojej wyliczanki, popracuj nad soba rok-dwa i z pewnoscia znajdzisz fajna dziewczyne