Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innyświat

przedawkowanie ketanolu ? Ile tabletek ?

Polecane posty

Gość innyświat

Witam. Chciałym się dowiedzieć ile tabletek ketanolu( 150mg jedna tabletka) musiał bym połknąć aby przedawkować w skutek czego popowadzio by mnie to do śmierci . Czy 10 tabletek popitych wódką wystarczy ?

Gość muminok
Pomoc,doradzanie,namawianie a co za tym idzie przyczynienie się do samobójstwa jest karalne.

Gość to po pierwsze a poza tym
to zmasakrowalbys sobie narzady wewnetrzne...

Gość sdfghjkl
Po co zadajesz takie głupie pytanie na forum,jakbys chcial naprawde to wiedziec to bys sie nie pytal dalej nie dokończe.Do lekcji dzieci,weekend sie konczy.

Gość innyświat
Przyczyna tej decyzji jest tylko moją sprawą nie mam zamiaru się nikomu żalić na tym forum , nie jestem typem samobócjy który chce tylko zwrócić na siebie uwagę ! Mam dostęp do ketanolu dlatego pytam czy 10 tabletek popitych wódką wystarczy żeby odlecieć do krainy wiecznych snów ?

Gość innyświat
A pytanie zadałem po ty by się upewnić czy to wystarczy , nie chciałbym zostać roślinką albo uszkodzić sobie jakieś narządy wewnętrzne .

Gość źyc
Co się stało że chcesz odejść? Ciężkie kłopoty ze zdrowiem?

Gość innyświat
Temat zamknięty , sory za błędy ale temat zakładałem pod wpływem nerwów . Dziś wezmę 20 ketanali i popije wódką bols . Trochę się denerwuje ale to był mój cel od dawna .

Gość nie dam rady nie wytrzymuje..
Nie rób tego, śmierć z przedawkowania ketanolu jest strasznie bolesna i męczącą chcesz porozmawiać to daj znać!!!!!!!!! to nigdy nie bedzie rozwiązanie !!!

Gość TV TRWAM BEZ KONCESJI
pojebało cię? nic innego nie potrafisz tylko machnac samobója?

Gość Ten Adam
Mózg się lasuje, jak się czyta, że ktoś miał szumy i jazdy po 1 tabletce ketanolu czy 3 ibupromu. I to co niektórzy dopiero wtedy, kiedy już lek dawno przestał działać, kiedy już go albo nie ma albo są śladowe pozostałości we krwi. Ludzie, myślcie. Poza kodeiną nie ma na rynku leków przeciwbólowych dostępnych bez recepty, które mają działąnie psychoaktywne, czyli mogą coś zmieniać w świadomości. Tak na prawdę każde "wasze" szumy i omamy po lekach to wytwór waszej sugestii i gdzieś zasłyszanych legend, że tak się może dziać. Analogicznie - jeżeli osoba dorosła po 1 tabletce może mieć (wyimaginowane) takie jazdy i skutki uboczne, to wyobraźcie sobie co dzieje się z dzieckiem, które łyknie malinowego ibupromu na gorączkę. Ono to ma dopiero jazdy. Czyż nie taka byłaby teoria?! A że dziecko nie wie nic o tym co dostaje i nie ma żadnych sugestii co do skutków ubocznych i "jazd", to nic a nic mu nie jest. Myślcie ludzie. Poza tym, odnosząc się do wypowiedzi którejś osoby o ketanolu - Od Ketanolu nie można się uzależnić. Ten lek nie zmienia świadomości i nie działa na żadne receptory narkotykowe w mózgu. Myślimy... Myślimy...