Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjakizrobickrok

czy teraz moja kolej?moj krok?

Polecane posty

Wita kwejkowiczów! Mam do Was pytanie. Ok rok temu poznalam pewnego mezczyzne. Polubilismy sie od razu, spotkalisy sie (nie)przypadkowo na koncertach, w klubach itd. On obiecal mi wtedy, ze ktoregos dnia umowimy sie na drinka. Ok miesiaca temu mezczyzna ten odezwal sie proponujac mi spotkanie. Zgodzilam sie. Spotkalismy sie, bylo cudownie. Noc w hotelu (bez seksu). Po prostu milo spedzony czas. Alkohol, muzyka, my dwoje. Po tej randce napisal smsa, w ktorym podziekowal za ten wieczor. Ja rowniez podziekowalam i... i co teraz? czy mi wypada odezwac sie do niego? zaproponowac spotkanie? do tej porywynikalo z jego inicjatywy. Nie wiem czy wypada mi zrobic pierwszy krok, a moze wlasnie powinnam? Poradzcie.

Gość Gosc
Możesz teraz Ty zaproponować spotkanie, aczkolwiek zastanawia mnie dlaczego od ostatniego spotkania, nie nalegał na kolejne.

Gość zielona trawkaaaaaaa
teraz jest rownouprawnienie wiec mozesz go gdzies zaprosic pokazesz mu ze nie jestes bierna i wiesz czego chcesz od zycia

tak myslicie? kurcze...mnie tez zastanawia dlaczego on sie nie odzywa, ale na pewno nie jest to spowodowane tym, ze mu nie zalezy. Daje glowe, ze facet jest zakrecony, moze nawet bardziej niz ja (nieskronie mowiac). Dlatego chyba tak zrobie i to ja zaproponuje spotkanie :) Tylko chcialam tez wiedziec czy to normalne ze facet sie nie odzywa po taiej randce? Szczegolnie po randce idealnej? Ach ten meski mozg skomplikowany..

randka tydzien temu w czwartek :)

Gość Gosc
Aaa, czyli randka była tydzień temu, a nie ok. miesiąca?

troche niejasno sie wyrazilam :D Miesiac temu poprosil mnie o spotkanie a randka byla tydzien temu :)

i tu sie zaczna schody :P Ja mam 20, on 32. Uprzedzajac wszelakie komentarze: WIEK NIE MA ZADNEGO ZNACZENIA, na prawde :) Swietnie sie dogadujemy, czasem mam wrazenie, ze jestem dojrzalsza od niego :)

znamy sie dluzej ta jak to wyzej opisalam. Spotkalsmy sie nie raz. Ale to bylo pierwsze spotkanie, na ktorym bylismy tylko we dwoje. Mysle, ze znam go na tyle aby moc stwierdzic, ze nie zalezalo mu na seksie. Oczywiscie moge sie mylic. W dzisiejszych czasach ciezko wieloletniemu mezowi ufac...

a to jest regula, ze kazdy facet po randce od razu dzwoni itd? I znow powrocily dylematy czy zadzwonic do niego czy nie... Moj poprzedni facet byl zakochany do nieprzytomnosci i zawsze to on czekal na moj krok. Poczatkowo myslalam, ze mu nie zalezy ale okazalo sie ze on byl po prostu niesmialy..