Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esmeraldaaaaa

czy ktos taki jak ja mialby szanse na znalezienie pracy w warszawie?

Polecane posty

Gość esmeraldaaaaa

Mam 28 lat, nie mam studiow tylko skonczona mature. Brak doswiadczenia zawodowego, tylko rok stazu w us. Pracowalam dlugo za granica, znam srednio j. angielski i biegle j. wloski. Czy mialabym szanse na znalezieni jakies pracy w warszawie i o jaka moglabym sie starac? I drugie pytanie ile powinnam miec odlozonych pieniedzy zeby jakos zaczac na poczatku po przyjezdzie do warszawy, na mieszkanie zycie?

pewnie ze mialabys szanse. chociazby praca biurowa lub recepcjonista z włoskim, sa takie ogłoszenia powodzenia! ja tez szukam w warszawie

Gość esmeraldaaaaa
ale ja nie mam studiow nawet zaczetych, wiec chyba nie mialabym szansy do pracy biurowej. A finansowo jak mam sie przygotowac? Pracuje teraz za granica, chce odlozyc sobie troche grosza by zjechac do Polski i wyjechac wlasnie do warszawy w poszukiwaniu pracy, bo w moim miescie szans na prace nie mam. Ile powinnam miec mniej wiecej odlozonych pieniedzy zeby przezyc na poczatku ?

Gość esmeraldaaaaa
up

Gość esmeraldaaaaa
nikt mi nie odpowie?

Gość ojjjjaaa
us czyli w urzędzie skarbowym jako referent?

Gość esmeraldaaaaa
tak w urzedzie skarbowym Ale czy moze mi ktos odpowiedziec na moje pytanie ile bedzie mi potrzeba pieniedzy, zeby jakos zaczac start w warszawie, na wynajem mieszkania i zycie?

Gość esmeraldaaaaa
help

Ja jestem ze stolicy. Skończysz zapewne jako akwizytorka wciskająca pastę do zębów pod stacją metra. Oczywiście w ogłoszeniu na które odpowiesz będziesz przekonana, że to ta sławna praca biurowa, a sprzedawanie pasty to tylko test. W Warszawie czekaja na takich nieznających życia ludzi ze wsi.

Gość esmeraldaaaaa
ale ja nie jestem ze wsi chamko a ile kosztuje wynajem malego mieszkania, kawalerki?

Gość magalaga
ale ja nie rozumiem, jak ty odnajdujesz sie w zyciu jesli zamiast wpisac w google "mieszkanie do wynajecia warszawa" podbijasz od paru godzin temat zeby ktos ci to powiedział? Kluczowa kwestia to gdzie pracowałas za granicą. W warszawie bez wykształcenia i doswiadczenia zawodowego, znajdziesz prace co najwyzej w call center albo sklepach. Na zarobki wyzsze niz 1500 zł netoo nie ma co liczyc wiec na twoim miejscu rozejrzałabym sie raczej za jakims tanim pokojem a nie mieszkaniem