Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neferte

Wrocław hotel?

Polecane posty

Gość dolosowoo

Ostatnio byliśmy z żoną na weekend we Wrocławiu i spaliśmy w hotelu Haston. Przeglądaliśmy sporo ofert noclegowych, ale wizualnie ten nam najbardziej podszedł. Warto było, oj warto.. Szczególnie biorąc pod uwagę oryginalny wystrój i klimat. Jak ktoś szuka czegoś innego niż zwykły hotel, a zarazem komfortowego to moim zdaniem strzał w dziesiątke!

Gość gość

Polecam Zapiecek, świetne miejsce żeby odpocząć, dobrze zjeść i tak dalej. Na stronie pensjonatzapiecek.pl mają całą ofertę, dużo zdjęć, można podejrzeć jak to wygląda ale gwarantuję że na żywo cały ośrodek jeszcze zyskuje. Nowe miejsce, ja tam pierwszy raz byłem zaraz po otwarciu jakoś w 2009 albo 2010 roku.

Gość smakosz

Sprawdźcie sobie także hotel Sleep na Kominiarskiej. Jesienią tam nocowałem i bylem zadowolony, wyspałem się dobrze bo mają bardzo wygodne łóżka no i przypadła mi do gustu ich kuchnia, smacznie karmili. Kolejny plus to dobry dojazd do centrum i niewygórowane ceny.

Gość gość

Wrocław jest ładnym miastem, które warto odwiedzić. Jeżeli jedziecie tam jako turyści to zajrzyjcie na stronę  www.przewodnikgawa.pl Warto skorzystać z usług profesjonalnego przewodnika, który pokaże wam całe miasto.

Ja kiedyś zatrzymałam się w hotelu www.hotelsleep.pl i bardzo miło wspominam ten wyjazd. Hotel wyróżnia się świetną lokalizacją, wysokim standardem i atrakcyjnymi cenami.

Gość Leon

Jeżeli ktoś z was szuka hostelu w Warszawie w samym centrum to polecam skorzystać z oferty  Planet Hostel.  Hostel znajduję się na Marszałkowskiej  1 lok. 161 . Hostel  jest  wyposażony w system wentylacji zapewniający stały dopływ świeżego powietrza do pokojów, aneks kuchennym, darmową kawą herbatą oraz telewizorem i odtwarzaczem blu-ray.

Gość Romek

Jeżeli ktoś z was chcę zwiedzić  piękny Wrocław jesienią i szuka godnego polecenia hotelu pod Wrocławiem to polecam hotel SPA pod Wrocławiem Eclipse. W hotelu czekają na nas bardzo ładne i przytulne pokoje o wysokim standardzie .