Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka145

Ginekolog ostatnio mi powiedział...

Polecane posty

Gość juleczka145

...a raczej spytał, czy już rodziłam, chociaż wcześniej przy wywiadzie już mówiłam, że nie. Zastanawia mnie pewna rzecz w związku z tym. Nie chodzi mi o brak kompetencji lekarza, ale o to, że podczas stosunku czasem w ogóle nie czuję penisa w środku. Mój partner tez mówi, że jest luźno. Nie wiem, co lekarz miał na myśli pytając czy rodziłam, i czy nie czasem tą luźność, bo już niestety nie spytałam. Dlatego drogie Kafeterianki chciałam Was spytać, jak jest w Waszym przypadku. Nie uprawiamy seksu często, około raz na tydz albo i rzadziej. Nie rodziłam nigdy, nie poroniłam i nie usuwałam ciąży. Nie wiem już, co o tym myśleć ;(

Gość nahsijd
A czy podczas Twojego pierwszego razu miałaś jakieś problemy z włożeniem, ze tak powiem :P ? Bolało Cię? Jeśli nie to pewnie jesteś tam luźna i nic nie zrobisz. Ja z kolei mam na odwrót. Na początku bardzo mnie bolało :( i mieliśmy problemy z włożeniem bo byłam aż tak ciasna, a mój partner jest bardzo dobrze wyposażony. Nawet teraz jak jestem kiepsko nawilżona to mnie boli :( U lekarza zresztą to samo (nawet teraz). Jak mnie widzi to od razu mówi "Pamiętam, pamiętam, mam wziąć mały wziernik" :P Pocieszeniem dla Ciebie może być to, że będzie Ci łatwiej podczas porodu :) Ja swojego nawet nie chce sobie wyobrażać.. to będzie tragedia

Gość antrykot po wielńsku
No tak. Seks nieprzyjemny za to poród mniej bolesny. Też bym si cieszyła o.O Ja po operacji (no niestety ;/) spieprzonej przez lekarza jestem luźna od kiedy mam 12 lat, więc pierwszy raz był dla mnie mocno wstydliwy bo nie było tak jak powinno być.... A nie stać mnie na jakiś zabieg zwężający - w sumie nawet nie wiem czy się robi :(

Gość juleczka145
Pierwszy raz nie wyszedł tak jak powinien, bo właśnie był problem z włożeniem ale potem ze wspomaganiem się jakimś nawilżaczem, już poszło dosyć dobrze. Trochę się martwię tą luźnością, bo mój facet tez powiedział, że mogłoby być jednak ciaśniej. Ważę 48 kg i może to ma jakiś związek.

Gość juleczka145
Zdecydowałam się na jeszcze jedną konsultację u innego już lekarza ale tym razem postaram się spytać o wszystko ;)