czarna63 0 Napisano Styczeń 23, 2012 zasady śniadanie jedz jak krol z obiadem podziel sie z przyjaciółmi a kolacje oddaj wrogowi czyli , snaidanie jem rano to na co mam ochote , potem 1 przekaska ( jogirt lub owoc) obiadu jem o 1/ mniejsza porcji potem przekąska ( warzywo, jogurt) a kolacje oddaje wrogwi czyli nie jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna63 0 Napisano Styczeń 23, 2012 dołaczajcie!!!!!! mam 25 lat i do stracenia mam 8 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kak Napisano Styczeń 23, 2012 Ja też mam do zrzucenia kilka kilogramów. I do tej diety dołączyłabym jeszcze dodatkowo jakąś aktywność sportową. Myślę, że wtedy było by dobrze. Znacznie szybciej można by było zauważyć pierwsze dobre rezultaty odchudzające. Można przecież wybrać obojętnie jaki sport ( czy domowe ćwiczenia) na przykład pływanie, bieganie, albo też jazdę na stacjonarnym rowerku. Tylko trzeba pamiętać, że wskazaną przez siebie dietę powinno się skrupulatnie przestrzegać, zaś ćwiczenia powinny być prowadzone w sposób systematyczny. Wówczas z pewnością będzie można uzyskać bardzo dobre efekty bez narażania się na pojawienie się efektu jo jo. Najlepiej daną aktywność sportową prowadzić co drugi dzień, po około pięćdziesiąt minut. A więcej na temat sportu pozwalającego schudnąć znaleźć można na stronie http://hgh.edu.pl/2011/07/04/aktywnosc-fizyczna-jako-sposob-na-walke-z-kilogramami/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna63 0 Napisano Styczeń 23, 2012 zgadzam się z toba i starać się jesc o tych samych porach pic duzo wody, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kariotka Napisano Styczeń 23, 2012 cos dla mnie fajna dieta zacznę dziasiaj bo na sniadanie zjadlam duzo . potem jogurt i 2 mandarynki a nad obiadem jeszcze pomyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajshd Napisano Styczeń 23, 2012 mozemy piszmy co zjedlismy i zróbmy stopke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elwreria Napisano Luty 25, 2012 ta dieta by mi pasowała bo rano sie najwiecej obzeram ale czy schudne na niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach