Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna63

zaczynam dietę wg

Polecane posty

zasady śniadanie jedz jak krol z obiadem podziel sie z przyjaciółmi a kolacje oddaj wrogowi czyli , snaidanie jem rano to na co mam ochote , potem 1 przekaska ( jogirt lub owoc) obiadu jem o 1/ mniejsza porcji potem przekąska ( warzywo, jogurt) a kolacje oddaje wrogwi czyli nie jem

Gość kak
Ja też mam do zrzucenia kilka kilogramów. I do tej diety dołączyłabym jeszcze dodatkowo jakąś aktywność sportową. Myślę, że wtedy było by dobrze. Znacznie szybciej można by było zauważyć pierwsze dobre rezultaty odchudzające. Można przecież wybrać obojętnie jaki sport ( czy domowe ćwiczenia) na przykład pływanie, bieganie, albo też jazdę na stacjonarnym rowerku. Tylko trzeba pamiętać, że wskazaną przez siebie dietę powinno się skrupulatnie przestrzegać, zaś ćwiczenia powinny być prowadzone w sposób systematyczny. Wówczas z pewnością będzie można uzyskać bardzo dobre efekty bez narażania się na pojawienie się efektu jo jo. Najlepiej daną aktywność sportową prowadzić co drugi dzień, po około pięćdziesiąt minut. A więcej na temat sportu pozwalającego schudnąć znaleźć można na stronie http://hgh.edu.pl/2011/07/04/aktywnosc-fizyczna-jako-sposob-na-walke-z-kilogramami/

Gość kariotka
cos dla mnie fajna dieta zacznę dziasiaj bo na sniadanie zjadlam duzo . potem jogurt i 2 mandarynki a nad obiadem jeszcze pomyśle

Gość kajshd
mozemy piszmy co zjedlismy i zróbmy stopke

Gość elwreria
ta dieta by mi pasowała bo rano sie najwiecej obzeram ale czy schudne na niej?