Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccchhhhhrzestttt

prosze doradżcie bo juz sama nie wiem............

Polecane posty

Gość ccchhhhhrzestttt

prosze doradźcie mi....bo sama juz nie wiem... corka ma na chrzest sukienke rozmiar 92 taką jak ta w linku: http://allegro.pl/sliczna-sukienka-chrzest-wesele-swieta-r-92-i2044780135.html chrzest ma być w kwietniu/maju cos takiego... jesli bedzie chlodno musze ją jakos cieplej ubrac... ale przeciez nie kupie jej specjalnie na 1 dzien kurtki białej bez dodatkow zreszta takiej nie widzialam... jakis sweterek cieple ponczo?bolerko?polarek bialy?? sama nie wiem? bedziwe miala szydelkową bialą czapke z kwiatem i biale rajtuzki cienkie bez wzorku.... ma rozmiar 92 , wklejcie linka... musze jej jakies body jeszcze zalozyc biale.... kurcze.... nie moge nic znalesc w tym rozmiarze;(

Gość jakajakayah
chciałabym żeby wszystkie matki miały takie problemy jak i ty !

Gość ccchhhhhrzestttt
tylko tu ktos wkleił zdjecia małych dzieciaczkow. a ja szukam rozmiar 92!

Gość tego jest mnóstwo
a rozmiar 92 to nie małe dziecko ? O masakra pa

Gość dalinika
Moja miała biały polar, taką kurteczkę jakby bardzo ciepłą, pod spodem swterek, sukienkę, body rajstopki i na nie spodnie też polarowe, potem w lokalu jej zdjęłam...faktycznie białe body gorzej znaleźć ale powiem Ci, że moja jako jedyna była cała na biało!!! Inne dzieciaki miały te kurtki co w nich na co dzień chodzą, jedno miało czerwoną...może body kup kremowe, blado różowe, przecież i tak go nie będzie widać...