Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana8787878787

Objawy ciąży są a test negatywny

Polecane posty

A skierowanie bym musiała mieć od swojej lekarki rodzinnej do niego?

Gość biczus
nie poprostu idziesz i rejestrujesz sie na jakis termin w przypadu ciazy sa to szybkie terminy.

Ok:) Dziękuję raz jeszcze:) Odezwę się najszybciej jak się tylko dowiem co i jak:) A teraz już uciekam :)pa:)

Gość mio-mio
Miałam jak TY. Zrobiłam test z krwi i wyszedł negatywnie. Mi nawet Sutki zrobiły się ciemne i nie miałam okresu przez 3 miesiące. Ginekolog, która jest ordynatorką w szpitalu powiedziała mi, że miała sama ze sobą podobną sytuację, że jak starała się o dziecko to przed właściwą ciążą ciało jakby sie przygotowywało na ciążę- tak to nazwała... ona miała 3 razy taką sytuację, a ja już 2 :) Powiedziała mi też, że mogły mieć na mnie wpływ hormony mojej koleżanki z pracy, która była akurat w ciąży, najlepsze jest to, że jak koleżanka urodziła to mi problemy też zniknęły, a okres pojawił nam sie równocześnie po jej połogu...nigdy nie miałam regularnego okresu, a ona tak- teraz mam jak w zegarku dzięki niej :D

Dziewczyny co tym myślicie, staramy się z mężem o dzidzie już ok.16 m-cy:(i nic, co miesiąc porażka:( w tym miesiącu dzieje sie cos dziwnego, przestaje już rozumiec swoje ciało, otóz to w dnich 27.12-02.01 miałam dni płodne działaliśmy z mężem :) w nast. tygodniu zaczęłam mieć obolałe piersi, pojawiły się żyłki które mam do dnia dzisiejszego, pobolewał mnie brzuch i miałam mleczny śluz, i tak 2 tyg.nadzieja wielka niestety 15.01 dostałam @:(rozczarowałam się bardzo, przez 2 dni miałam bardzo bolesny i obfity okres , przez pozostałe dni lekkie plamienia, 22. 01 zrobiłam test, negatywny:(od paru dni mam problemy z żąlądkiem, czuje pieczenie i ssanie, raz ściska raz puszcza ,niezależnie od pory dnia, brzuch mnie bolał wczoraj kolejny juz raz , śluz dalej mleczny, na piersiach żyły i czuje lekkie ukłucia w dole brzucha, niewiem czy już mam jakies schizy czy po prostu cos sie dzieje?? pomóżcie, powiedzczie co o tym myslec, poczekam jeszcze 2 dni zrobie kolejny test, test może kłamac???

Gość biczus
ciekawska... tak test nie zawsze ci moze dobrze wyjsc zreszta na pewno czytałas moje wypowiedzi w tym topicu. jezeli zaszlas w ciaze to itak mozesz miec jeszcze okres przez okolo 3miesiace.zycze zeby wam sie z mezem udalo zajsc w ciaze.twoje objawy nie do konca sie zgadzaja poniewaz taki sluz jaki opisalas moze byc objawem owulacji lub jakas bakteria nie grozna.chciala bym ci jaakos pomoc ale niestety nie jestem ekspertem w objawach jakie u ciebie wystepuja.najlepiej idz do ginekologa i niech cie przebada bo te bole brzucha tu nie pasuja bo o ile mi wiadomo to nie powinno ich byc.u kazdego moga byc inne objawy ciąży wiec mogę sie mylic ale najlepiej to sprawdzic u ginekologa.zycze powodzenia i pozdrawiam:-)

Gość biczus
a najcenniejsze rady to takie: nie kochajcie sie z mezem mechanicznie w dni plodne tylko bo wtedy cialo sie stresuje i odrzuca plemniki.rozumiem ze chcecie miec dzidzie ale nie róbcie nic na sile dajcie się ponieść miłości a nie z kalendarzem w rence "o wtedy i wtedy mam dni plodne chodz sie kochac" naprawdę to nie pomaga.poczytaj o tym na necie.zycze szczęścia:-)

Gość rumianek dzbanek
Okres w ciązy nie jest fizjologicznie możliwy. Można mieć krwawienia lub plamienia, ale nie miesiączkę, bo to wyklucza biologia.

Gość biczus
o to mi chodzilo ale kazdy nazywa to inaczej jedni okres inni uplawy lub plamienia:-)

Gość biczus
o to mi chodzilo ale kazdy nazywa to inaczej jedni okres inni uplawy lub plamienia:-)

Gość Piękna123456789123456789
jestem w 3 miesiącu ciąży i dziwi mnie to że rano mam około 2cm mniejszy brzuch niż wieczorem, wieczorem mam około 84cm a rano 82cm... czy to normalne czy powinnam się martwic?