Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie ...

przedszkole pytanie do mam

Polecane posty

Gość dzieciaki szaleją w przedszkol
Anca777 Nie tylko Ty tak masz ;-) Ja też za każdym razem po chorobie jak przyprowadzam dziecko do przedszkola zdrowiutkie i słyszę kaszlące dzieciaki to aż mi żal dziecko w przedszkolu zostawiać. :( Ale u nas w przedszkolu to dziecko musi być naprawdę chore żeby zostało wysłane do domu. Widziałam już nawet dzieciaki z zielonym katarem ;/

Gość kasia marysia
no dobrze ale do przedszkola prowadzicie synków w samych spodniach? w dresach?

Gość qwer
moja chodzola do prywatnegho to mialam jak ty !!jakiews brudne dzieci brudne buzie a bylo ich 12 stu na 3 nauczycielki!! rozczochrane poplamione jejku!jak szlam po nia to spodnie musialam miec zapasowe a tera chodzi do panstwowego przedszkola i jest czysta zadbana swiecaca jak maluja buzie to sie myja jak idzie w bialych ciuchach to w takih ja odbieram tam placilam 500 na 8h a tutaj 80 na 8h nie wiem od czego to zalezy zaznaczajac ze tutaj pani jest starsza bo uczyla mojego 30letniego mezaa teraz nasza mloda i pani daje rade 20 dzieciaka sama!,a w prywatnym to studentki po 22 lata nie wiem od czego to zalezy

kasia marysia- z tego co widzę w przedszkolu to chłopcy mają rajstopki a na to krótkie spodenki. Myślę,że teraz zimą to najlepsze rozwiązanie.Możesz przebierać w sam dres,tylko ja się zawsze obawiam,że przy wyjściu dzieci na dwór,panie mogą nie zadbać o to,by ubrać rajstopki pod spód :/

w przedszkolu mojego syna jest cieplutko, natomiast -podkoszulek może wystawać jeżeli korzysała z toalety, poprostu chcą żeby dzieci same się ubierały, i byly samodzielne. Zdarza się ,że syn ma brudną buzię ale przedszkolanki proszą dzieci po posilku do łazienki żeby się umyły. Jak ci nie odpowiada przedszkole ,to je zmień i nie lić że będą niańczyć ci dziecko, ona mosi nauczyć się samodzielności. Co do temperatury w przedszkolu, to bym zapytala dyrektorkę czemu tak zimno

Gość idz do szkoly
W przedszkolu chodzi albo w rajstopach albo kalesonach.

Gość Nie oglądaj się za siebie
Moje dziecko chodzi do państwowego przedszkola. Jest bardzo ciepło, dziecko zawsze ma czyste rączki i buzię :)